Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
PARADAJZMANIJA 2013
Pregledala sem nasad in trenutno kaže, da prinesem te sorte:
Green Sausage
Iditarod Red
Sleeping Lady
Rosella Purple
New Big Dwarf
Snow White (ali je to druga sorta kot Super s.w.?) DA!
Primrose Gage
Yellow Peacewine Cherry
Sweet Beverley
Chang Li
Orange Banana
Gold Heart
Early of Edgecomb
Rhoades Heirloom
Missouri Pink Love Apple
Italian Tree Tomato
Giant Tomato Tree
Momotaro F7?
Mortgage Lifter
Grandpa Willie (King Spud)
Volovsko srce VAL
Volovsko srce Coeur di Bue
Russe
Terhune
Palmira's Northern Italian
Delicious
Rinaldo
Subartic Planty
Coastal Valley PL
Tres Cantos
Feuerwerk ?
Bulgarian Trimuph
Maribor?
Blody Butcher
Red King
Firenze
Ruski 4 m
Kimberly
Opalka
Rab Orjak
Rab Srce
De Barao Black
Chocolate Cherry
Cherokee Purple
Paul Robeson
Black Seaman
Black Sara
Indian Stripe
Brown Berry
Black Plum
Black Brandywine
Haley's Purple Comet
Spudake
Tole približno. Ivčk, spet boš imela delo z urejanjem imen, pa tudi rdeče-roza mi zadjata problem . Bom pa krožnike prav napisala, obljubim!
DDODALA IVČK: IMENA POPRAVLJENA_________________Živeti na podeželju je najlepše!
Green Sausage
Iditarod Red
Sleeping Lady
Rosella Purple
New Big Dwarf
Snow White (ali je to druga sorta kot Super s.w.?) DA!
Primrose Gage
Yellow Peacewine Cherry
Sweet Beverley
Chang Li
Orange Banana
Gold Heart
Early of Edgecomb
Rhoades Heirloom
Missouri Pink Love Apple
Italian Tree Tomato
Giant Tomato Tree
Momotaro F7?
Mortgage Lifter
Grandpa Willie (King Spud)
Volovsko srce VAL
Volovsko srce Coeur di Bue
Russe
Terhune
Palmira's Northern Italian
Delicious
Rinaldo
Subartic Planty
Coastal Valley PL
Tres Cantos
Feuerwerk ?
Bulgarian Trimuph
Maribor?
Blody Butcher
Red King
Firenze
Ruski 4 m
Kimberly
Opalka
Rab Orjak
Rab Srce
De Barao Black
Chocolate Cherry
Cherokee Purple
Paul Robeson
Black Seaman
Black Sara
Indian Stripe
Brown Berry
Black Plum
Black Brandywine
Haley's Purple Comet
Spudake
Tole približno. Ivčk, spet boš imela delo z urejanjem imen, pa tudi rdeče-roza mi zadjata problem . Bom pa krožnike prav napisala, obljubim!
DDODALA IVČK: IMENA POPRAVLJENA_________________Živeti na podeželju je najlepše!
Matic! Po mojem, je prišlo pri TEMNIH do napake.
Po mojem vedenju obstoja Zebrino in ne Black zebrino. Dodano besedico black ima po mojem zebra, ki je tako Black zebra.
Zebrino = http://www.tomaten-atlas.de/sorten/z/1003-zebrino
in
Black zebra http://www.tomaten-atlas.de/sorten/b/386-black-zebra
Razen, če ni nastala neka nova sorta, ki je Atlas še ne pozna.
Tinko, kaj praviš ti na mojo pripombo?
Jaz sem Zebrino že gojila - Black zebrino pa ne poznam, vendar to ne pomeni, da ne obstoja neka nova sorta.
Oglasila sem se zgolj zato, da opozorim, če je slučajno prišlo do napake, da se ne bi to vleklo tako naprej.
Pa brez zamere.
lp _________________
Po mojem vedenju obstoja Zebrino in ne Black zebrino. Dodano besedico black ima po mojem zebra, ki je tako Black zebra.
Zebrino = http://www.tomaten-atlas.de/sorten/z/1003-zebrino
in
Black zebra http://www.tomaten-atlas.de/sorten/b/386-black-zebra
Razen, če ni nastala neka nova sorta, ki je Atlas še ne pozna.
Tinko, kaj praviš ti na mojo pripombo?
Jaz sem Zebrino že gojila - Black zebrino pa ne poznam, vendar to ne pomeni, da ne obstoja neka nova sorta.
Oglasila sem se zgolj zato, da opozorim, če je slučajno prišlo do napake, da se ne bi to vleklo tako naprej.
Pa brez zamere.
lp _________________
Plamenka je napisal/a: | ||
Dašabina, kaj pa če napišeš zraven, da imaš premalo, kot sem napisala jaz za Indigo Rose, pa bo pri meni Muha dodala. Pa bo mogoče dodal kdo, ki tudi nima dovolj za samostojno količino. Saj jaz sem tudi količinsko bolj na tesnem z nekaterimi sortami. |
Plamenka, se strinjam, torej išče se še Slovenian Black, pri meni bodo celo trije
Ivčk, bom tam ob mal pred 9.