Štorklja v našem domu
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
-
lpmami je napisal/a: | ||
|
Lahko rečem sam tole:VSE pohvale in VSEM zdravja in nasmejanih čim več dni._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
mfranc je napisal/a: |
Lpmami, ste pa "na liniji" - kvalitetna samooskrba Čestitke |
Ati je ročno zbil ograjen/ zamrežen zunanji prostor in so vsi veseli - perjad, otroci pa še obiski.
In potem je presenetljivo videti še ne petletnega fantiča, ki v rokah prinese štiri jajca in nobenega ne razbije. No, seveda, vaja je tudi nekaj (razbitih jajc) stala
In seveda - hvala vsem za lepe želje!_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
-
Dragi moji Gartlčani,
danes je eden lepših dni v mojem življenju.Postala sem namreč prvič PRABABICA!!!
Srečna starša sporočata, da se je na svet prismejal fantek Izak, težek 4003g in velik 53cm.
Vsi domači smo malce evforični, morala pa sem to deliti z vami, ker veselih novic ni nikoli dovolj, tudi na Gartlcu!
Če je tu še kakšna prababica ali pradedek, bom vesela povabila v "nov klub" Gartlčani pa se lahko kitijo s članstvom, ki presega standarde.
Lep pozdrav vsem skupaj in imejte se radi!!_________________Sem zrasla na asfaltu, nimam pojma.
danes je eden lepših dni v mojem življenju.Postala sem namreč prvič PRABABICA!!!
Srečna starša sporočata, da se je na svet prismejal fantek Izak, težek 4003g in velik 53cm.
Vsi domači smo malce evforični, morala pa sem to deliti z vami, ker veselih novic ni nikoli dovolj, tudi na Gartlcu!
Če je tu še kakšna prababica ali pradedek, bom vesela povabila v "nov klub" Gartlčani pa se lahko kitijo s članstvom, ki presega standarde.
Lep pozdrav vsem skupaj in imejte se radi!!_________________Sem zrasla na asfaltu, nimam pojma.