Skupno naročilo EM koncentrata

Odgovori
rukola

Odgovor Napisal/-a rukola »

Bicikel je napisal/a:
Uh, Rukola, to bi bilo zelo lepo od tebe. ..

Prinesi primerno embalažo ( http://forum.gartlc.si/gartlc-about3305.html ), da prelijeva.
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Velja, HVALA!!!! Sej če bo Irena za, potem EM samo menjamo 3<->2. Za melaso pa seveda.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Bicikel je napisal/a:
Uh, Rukola, to bi bilo zelo lepo od tebe. Seveda ti potem dam ustrezno denar.
Vrževa potem (mogoče) skupaj z Ireno, da ne delava vsak zase. Irena?

Tudi jaz sem se že nekaj menila z Ireno. Wink
Bicikel

A potem probamo ponoviti skupinsko mešanje izpred leta ali nekaj več, vsaj v manjšem obsegu, seveda ?
Uporabniški avatar
Plamenka

Lahko.
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Boste mesali kje na skupnem srecanju? Ker ce ja, potem bi si jaz rada tole ogledala._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Bicikel je napisal/a:
A potem probamo ponoviti skupinsko mešanje izpred leta ali nekaj več, vsaj v manjšem obsegu, seveda ?
Bi bilo fajn, ja!_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Bicikel

Bobolino ali nisi tiu zrihtala takrat tudi posode od sladoledov oz. nekih sestavin zanje? Če se prav spomnim smo imeli takrat tudi eno črno keramiko. Mogoče ima Aye-aye kaj na zalogi, poleg znanja seveda.
Uporabniški avatar
Plamenka

Garden-ja je napisal/a:
Boste mesali kje na skupnem srecanju? Ker ce ja, potem bi si jaz rada tole ogledala.

Na skupnem srečanju bi se najbrž dalo edino pri Zufu, ampak je takrat ravno dan za list, ki je neprimeren za pripravo bokashija, vsaj Aye-aye je tako napisala:
- Najboljši dan za izdelavo po koledarju Marie Thun je dan za plod ali cvet, nikakor dan za list, najbolje pa na polno luno na dan za plod, cvet in to je smo parkrat v letu.

Ta delavnica je bila enkrat v Rovtah, dvakrat pa pri meni doma. Lahko je seveda tudi sedaj.
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

V velikem obsegu posod nimam več, bi morala kontaktirat forumašico, ki pa je že dolgo ni blo sem._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Odgovori

Vrni se na “Skupinski nakupi in delavnice”