Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Skupno naročilo pri Petroviću, pomlad 2014

Moderator: Melona

pepa6

Odgovor Napisal/-a pepa6 »

Na facebook strani Bierkreeka so slike
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Ajej! Včeraj je bil z ženo na obisku pri meni in na facebook dal tudi mene._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

O, grem gledat, grem gledat. Laughing
Ireno pa sem videla včeraj tudi jaz. Sem skočila pred tv, ko sem slišala, da gre za NG in Gregorjevo.
Dobro ti teče jezik pred kamero! Laughing_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
irenakk

Odgovor Napisal/-a irenakk »

Ooo, Poezija! Super!

No, pa smo nasmetile to temo :-)
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

ho, ho Irena- a veš, da si na FB-ju? Pa ostale naše obalne članice tudi Cool
irenakk

Pa se vrnimo k Petrovičkam!

Če bo šlo vse po sreči, bodo konec tedna pri nas. Čez vikend bom pakete odpirala in pripravljala vaša naročila, na pošto pa bi jih dala v ponedeljek.

Sedaj vam pošiljam predračune. Na njih ni vključene poštnine, saj ne vem točno, koliko bo. Eni pa jih boste prišli kar k meni iskat oz. vam jih bomo pripeljali v Ljubljano.

Prosim, da mi napišete, kako bi jih radi prejeli oz. če hočete, da vam jih pošljem po pošti, mi napišite na zs še vaš naslov.

Pa še žalostna novica: spet nekaj sort manjka. Ne bom vseh tu pisala - boste videli na predračunih.

LP IrenaKK
Sončna

Na FB-ju je Petrovič objavil slike Massadovih vrtnic za jesensko naročilo. Krasne
irenakk

Super!

Vrtnice so prispele in danes sem začela s sortiranjem. Paketov je sicer pol manj kot jeseni, a vseeno bo trajalo še kakšna dva dni.

LP Irena
Sončna

Irena, bi bilo fino, da bi bile do konca tedna-ko je napovedano lepo vreme in jih lahko posadim Razz
irenakk

Ene so že pripravljene, vse pa bodo do petka. V petek bi bila tudi dostava v Ljubljano. Eni ste mi že sporočili, da bi jih prevzeli v Ljubljani. Če bi še kdo, naj mi to sporoči.
LP Irena
Odgovori