Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Petrović - naročilo jesen 2015

Moderator: Melona

Odgovori
Leander

Odgovor Napisal/-a Leander »

Vem, da je že pozno, a bi bil res zelo vesel (moj vrt pa še bolj), če bi bilo še mogoče dobiti naslednje vrtnice, vse po eno:

-zgodovinske:
Henri Martin
Blairii No. 1
Enfant de France
Souvenir de la Malmaison Clg.

-angleška
William Shakespeare 2000
irenakk

Odgovor Napisal/-a irenakk »

Leander, si ujel zadnji vlak Wink

Naročila za Petrovića so za to jesen zaključena. Konec tedna naj bi vrtnice prišle v Slovenijo. Ko pridejo, bom sporočila.

Lep pozdrav,
IrenaKK
vrtnarka

Odgovor Napisal/-a vrtnarka »

Se veselim. Laughing Kaj pa plačilo?_________________živi življenje
irenakk

Ravnokar delam predračune. Tiste, ki ste letos prvič naročali ali pa spremenili od zadnjega naročila naslov, lepo prosim, da mi na ZS sporočite e-naslov za pošiljanje predračunov, celotni poštni naslov pa za pošiljanje vrtnic, ko pridejo.

Želim vam lep večer,
IrenaKK
irenakk

Pozdravljeni!

Predračune sem poslala ta teden. Če ga kdo ni dobil, naj sporoči.

Pošiljka še ni prišla v Slovenijo, tako da ta teden paketi še ne bodo pripravljeni Sad

Lep pozdrav,
IrenaKK
irenakk

Pozdravljeni!

Prepričana sem bila, da bomo letos dobili pošiljko takoj v začetku novembra, a na žalost ni bilo tako Crying or Very sad Sončna jesen se je končala in marsikateri vrt je prekril sneg.

Vrtnice so prišle v petek. Čez vikend smo uspeli večino paketov odpreti in sortirati po naročilih. Danes so bili odposlani paketi za naslednje člane: Arena, Aye-aye, Dašabina, Doli, Fiorella79, Leander, Madeja, Maja, Mamy, Melona, Mila23, Orchy, Pepa6, Plamenka, Poezija, Pupa, Tagetes, Vodenka in Vrtnarka.

Pozabila pa sem vas vprašati, če ima kdo od vas zaradi snega take težave, da sadik ne more skladiščiti do lepšega vremena. Sadike so vlažne in so lahko tako zapakirane, kot so, brez težav par tednov na temperaturah okrog 0°C (do -2°C so brez težav vse Petrovićeve sorte - sem že testirala). Druga možnost je zasip, tretja pa sajenje v lonce. Če za koga nobena od teh možnosti ni mogoča, mi lahko vrne paket.

Ostali, katerih paketi še niso bili poslani, mi sporočite, ali vam pošiljko pošljem, ali naj raje počakam.

Najlepša vam hvala in lep pozdrav,
IrenaKK
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Hvala, Irena, se jih veselim kot majhen otrok igrače Smile !
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Hvala tudi od mene, Irena, ne bo težav, bom en dva tri poskrbela zanje.
vrtnarka

Odgovor Napisal/-a vrtnarka »

Hvala ti.Ni problema vse bojo pocartane inposajene.hval_________________živi življenje
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Hvala, Irena. Sneg je že izginil in mislim, da se bo dalo posaditi na stalno mesto.
Odgovori