Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Mojih nekaj vrtnic
Moderator: Melona
-
Hvala punce. Do prave rožarke mi panjka ogroooomno.
Je pa res, da kar precej hodim okrog njih (imam pač čas, saj sem v penziji)in jim lepo govorim. Saj bi jim še kaj zapela, če bi imela posluh.
Tole je pa cvet podtaknjenca, ki sem ga lani dala pod plastenko. Odrezana je
bila, ko je cvetela. Velika slabih 40cm in ta čudovit cvet.
.
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Je pa res, da kar precej hodim okrog njih (imam pač čas, saj sem v penziji)in jim lepo govorim. Saj bi jim še kaj zapela, če bi imela posluh.
Tole je pa cvet podtaknjenca, ki sem ga lani dala pod plastenko. Odrezana je
bila, ko je cvetela. Velika slabih 40cm in ta čudovit cvet.
.
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Pozdravljene
Letos pa kar nisem uspela kaj dosti slikat in pisat. Komaj sem jih porihtala sproti.
Me pa zelo razveseljuje Sophy Rose in Crocus Rose. Pa tudi Lady Emma Hamilton
Pa Duble Delight. No vse po malem, pač za ta čas primerno.
Lady Emma in odpadli listi Asimine
Sophy Rose
Duble Delight ima dosti svetlejše liste
Čimdlje naj bo še takšno vreme in
lep pozdrav vsem
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Letos pa kar nisem uspela kaj dosti slikat in pisat. Komaj sem jih porihtala sproti.
Me pa zelo razveseljuje Sophy Rose in Crocus Rose. Pa tudi Lady Emma Hamilton
Pa Duble Delight. No vse po malem, pač za ta čas primerno.
Lady Emma in odpadli listi Asimine
Sophy Rose
Duble Delight ima dosti svetlejše liste
Čimdlje naj bo še takšno vreme in
lep pozdrav vsem
cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...