Gartlcmanija - 2016 - sobota 1. oktober

Odgovori
Ana

Odgovor Napisal/-a Ana »

Na srečanju sem jedla tudi sladko potico. Smo ugibali ali je pehtranova in na koncu izvedeli, da je peteršiljeva.

Zelo je bila dobra.

Ana
Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Tri leta nazaj sem prvič prišla na kakšrnokoli srečanje Gartlca. Nobenega nisem poznala in nisem vedela, kako bo sploh izpadlo. Takoj ko sem se parkirala je že k meni priletela ena članica in se predstavila, jaz sem tainta. In potem sem že bila vključena in 'okužena'. In z vsakim letom mi je na tem srečanju bolj lepo. Samo eno napako ima...premalo časa je, da bi lahko z vsemi poklepetala. Ampak saj vsi verjetno opažate podoben 'problem'.

Hvala torej vsem, ki ste kakokroli v soboto prispevali k tako čudovitemu sračnju.

Potica pa je iz moje kuhinje. Pri nas doma jo kar pogosto pečemo v poletnem času. In ponavadi se vsi, ki ne poznajo zgražajo, da kako pa gresta skupaj peteršilj in potica? Pa še sladka kombinacija bi to naj bila. Zato nisem pred pokušnjo želela povedati iz česa je spečena. In očitno vam je bila všeč. Lahko še kdaj ponovimo.
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Joj, prejoj, kaj vse sem zamudila Crying or Very sad Muha, prosim za fotografijo, Tiana, zebe pa za recept za peteršiljevko (saj verjetno je enak ot za pehranovko, a vseeno)._________________naredimo svet lepši
MijaLan

Odgovor Napisal/-a MijaLan »

Hvala vsem za sobotno družbo. Bilo je prijetno, poučno in hvala organizatorjem. Veliko dela ste opravili.
kate

Odgovor Napisal/-a kate »

brbr je napisal/a:
Joj, prejoj, kaj vse sem zamudila Crying or Very sad Muha, prosim za fotografijo, Tiana, zebe pa za recept za peteršiljevko (saj verjetno je enak ot za pehranovko, a vseeno).

Jest bi tud recept!!! (pa čeprav potice sploh nisem probala, zdaj ko vem za njo, jo moram probat) Very Happy
Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Kate sem ti poslala na zs recept.

Bom za ga ostale objavila tudi na javno, jo bom v kratkem naredila še enkrat in poskušala malo bolj določit količine, da lahko konkretneje napišem recept. Zdaj je vse na približno. Pa še kakšno fotko bom naredila, prav?
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Tiana: zelo prav in dobrodošlo! Very Happy
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

Tiana, napiši, prosim, da spet preskusim kakšen nov recept. Saj imam kar nekaj preskušenih receptov za potice, novosti pa tudi mikajo._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
kate

Odgovor Napisal/-a kate »

muha je napisal/a:
Tiana: zelo prav in dobrodošlo! Very Happy

Jaaa!
Hvala za recept. Do konca meseca ga bom izprobala, potem pa poročam.
vodenka

Odgovor Napisal/-a vodenka »

No jaz v zemenjavo ponudim peteršilja za en košček potice ,nisem pa nič probala na srečanju sladkih dobrot ,saj meje zmedlo tolk novih članov da pozabiš da je še kaj dodatnega zraven Laughing Laughing ,no pa kljub temu je bilo super_________________Najboljši prijatelj je vrt vedno tiho nikoli ti nereče žal besede.
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”