Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Lastne vrtnice, zbiranje naročil

Moderator: Melona

Odgovori
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Ne, pri meni še ne.
pepa6

Odgovor Napisal/-a pepa6 »

In je kateri od ramblerjev za kupiti?
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Nobeden ni za kupiti, ta rubrika je nastala zaradi viška cepljenih sejancev za svojo lastno testiranje in za testiranje v tujini. Z vsako sadiko smo imele najmanj pet evrov stroškov, jaz zaradi pošte še več in sva jih dali pod pogoji na začetku posta novim lastnikom, samo da dobiva povrnjene stroške.

Če bodo najine sadike v prodaji in kje bodo v prodaji bomo gotovo poročale v tej rubriki.

Če bi želela Martina Krpana jih imam še 3. Za druge ti lahko dam potaknjenec, verjetno se bo prijel, saj je rambler. Kakšni so ostali počakaj še malo ko jih objavim v rubriki žlahtnenje in jih označim. So sejanci iz leta 2014 in so veliki od 1,5 do treh metrov. Pravkar začenjajo odpirati prve cvetove.
Aja pozabila sem še novejše, sejance Ghislaine de Feligonde, ki so zacveteli po treh letih. Sicer so skoraj vsi enaki, nič posebnega. Jih tudi objavim._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Martin Krpan pri meni bo zdaj, zdaj zacvetel.
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Ok, bom hitro odpirala rubrike pri sortah za vse precepljene. Ampak upam, da ti zacveti v sončnem obdobju._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
pepa6

Bi imela ramblerje.Strošek ni problem.
pepa6

Človeška ribica vrtnica je tud lepa, vse so mi všeč.
Odgovori