Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Paradižnik 2020
Bicikel, bom, hvala! Spet me pa najbolj zafrkavajo galapagosi - ti edini niso vzklili ne zunaj ne notri _________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Za MS je napoved, da je zdaj konec mrzlih juter --- tako da gredo paradajzki na stalno mesto v rastlinjaku (doslej so šli samo vsak dan na športni dan tja in zvečer nazaj v hišo).
Sadike so zelo lepe, Black beauty celo kot da že popke nastavlja, kar me je presenetilo.
Če pa ravno kaka grozna noč pride, se še vedno lahko vse zapre in kalorifer čez noč tja.
Sadike so zelo lepe, Black beauty celo kot da že popke nastavlja, kar me je presenetilo.
Če pa ravno kaka grozna noč pride, se še vedno lahko vse zapre in kalorifer čez noč tja.
-
- Kraj: Domžale
-
- Kraj: Domžale