Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Izmenjava cepičev

metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Imam, sorte ne poznam, je pa debeloplodna, kupljena v drevesnici Krajšek pri Radečah. Ko rodi, rodi obilo, lani pa je pozebla. Lahko poberem vejice ampak le ob vikendih. Tako lahko prinesem do Ljubljane ta ali naslednji ponedeljek,. če te zanima nn varianta.
Davorin

Odgovor Napisal/-a Davorin »

Tudi jaz imam nešpljo-nn. Debele so med 2-3cm. Za vejce ni problem._________________lp
Davorin
Optimist

Odgovor Napisal/-a Optimist »

Bi morda imel kdo cepič orehov Mars, Saturn, Jupiter?_________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
Jože

Odgovor Napisal/-a Jože »

Prosim, ali mi kdo podari cepič oreha Franquette ? Cepič rabim za opraševanje sorte Elit. Cepič naj bo odrezan iz že rodnega drevesa.
Igy

Odgovor Napisal/-a Igy »

Mogoče bi bilo bolje kupiti sadiko, cepljenje orehov ni mačji kašelj._________________LP
--------------------------------------------------
Šele ko si zasadiš vrt, si ustvariš pravi dom.
sadjarvid

Odgovor Napisal/-a sadjarvid »

Sedaj je že čas za nabiranje cepičev. V dneh dokler je še kaj lune.
mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

Zunaj je zmrznjeno... - do koliko minusa se cepi še lahko nabirajo?
Radovednež

Odgovor Napisal/-a Radovednež »

Lepo pozdravljeni,
sem še v začetnih fazah sadjarjenja, ampak mislim, da bi letos že lahko ponudil kakšne cepiče za izmenjavo. Največ imam jablan, tako da če je kdo zainteresiran za izmenjavo, mi lahko pošlje zasebno sporočilo Smile
Optimist

Odgovor Napisal/-a Optimist »

Komot tukaj napišeš kere sorte imaš za menjavo, zato je tema odprta. Konkretne stvari pa se zmeniš na zasebcu_________________Več jih posadiš, več jih ostane za tabo....
babaco

Odgovor Napisal/-a babaco »

Iščem: Ladina, Issaq, Inored, Natyra, Fujion, Shalimar,..
Odgovori