Dolina meseca

Odgovori
Mesecnik

Odgovor Napisal/-a Mesecnik »

Cas bi ze bil Very Happy .
Piseki pa tudi se niso oddani Wink . Drugo leto bo bolj loterija z valilnimi jajci, ker dvomim, da bo Fridrih se zmogel kaj ustimat Embarassed . Bo treba najbrz presvetljevat jajca .
Pa Pero racman bo imel tudi polne habe dela. Ima enajst bejb na razpolago Twisted Evil_________________Two roads diverged in a wood,
and I took the one less traveled.
--Robert Frost
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Ko gledam te tvoje piščeke, kar mižim. Vidim, da se bo drugo leto treba postavit v vrsto.
Nadina

Odgovor Napisal/-a Nadina »

Presvetljevat jajca? Kaj to pomeni?

Čez koliko časa boš lahko videla ali je petelinko ali pipika? To je na začetku, ko so še majhne, kar težko pri svilenkah, a ne?_________________http://www.youtube.com/watch?v=s0IWwTLibHg
http://www.flickr.com/photos/nadinacm/
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Sem imela veselje in čast, da sem Mesečnik spoznala osebno, če bom pa še kdaj na tistih koncih, pa bi rada spoznala še vse te domače ljubljenčke._________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
Nadina

Odgovor Napisal/-a Nadina »

Garden-ja je napisal/a:
Sem imela veselje in čast, da sem Mesečnik spoznala osebno, če bom pa še kdaj na tistih koncih, pa bi rada spoznala še vse te domače ljubljenčke.

Oh, jaz sem spoznala tudi njene ljubljenčke - gosak Franci je zakon (ko bom velika, bom tudi jaz imela najmanj eno familijo gosk!).
Njene svilenke so pa sploh zakon - upam, da mi uspe posvojiti kako lepotičko!
Tekačice so pa tako prikupne, da ...._________________http://www.youtube.com/watch?v=s0IWwTLibHg
http://www.flickr.com/photos/nadinacm/
Mesecnik

Doli zdaj jih tako ne smes gledat. Mama pravi, da so grdi :lol: . Imajo med puhom nastreljana peresa, pa zgledajo kot bi imeli kaksno bolezen.
Garden-ja meni je tudi cast, da sem spoznala tebe in vse vas v drustvu. Bilo je zelo prijetno druzenje, ceprav me je doma pricakalo tuljenje in kljuvanje. Jim je sladkor padel :lol:
Jaz imam vecinoma galke tako, da pri meni je cvetoce nekje v zacetku junija. Zaradi vrocine pa je letos bilo konec v enem tednu. Vabljene.
Nadina, ti si mi se tako dolzna obisk, ker tisto takrat je bilo tako na ekspres.
Pisekov se imam vseh osem, tak da pridi.
Presvetljevanje jajc pomeni, da z zarnico ali baterijo ugotavljas, ce so jajca oplojena in se zarodek razvija. Jaz to zmeraj planiram, potem se pa piseki prej zvalijo, kot se jaz lotim zadeve :lol: . Spol svilenk je tezko dolocit, se delam na tem :roll:
Mal za hec pa vcerajsnji pocitek. Je bilo cudno vreme

Suzenj je delal pa korenckovo marmelado

Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha - 3 fotografije_________________Two roads diverged in a wood,
--Robert Frost
Marinka

Odgovor Napisal/-a Marinka »

Katera planira obisk pri mesečnik naj še malo počaka, ker pridno polni kozarčke Very Happy_________________Začni dan z nasmehom in vse bo lažje!
Mesecnik

Za marketing in distribucijo skrbita Mateja SG in Marinka Laughing ._________________Two roads diverged in a wood,
--Robert Frost
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

Ahoj, Mesečnik.
Katka brska in kljuva, si čisti krempeljce, sprehajala se je po Guni in bilo ji je všeč.
Ko jo pokličem pa strese z glavico-o ne, to pa ni Mesečnik-pravi in potem jo z Doli tolaživa.
Mesecnik

mislim, da me bo hitro pozabila, še posebej, če ji boš dala tiste kekse, ki jih strežejo ob kavi, pa če jo počohaš po trebuhu ali po vratu.
Še vedno pa imam 8 ta malih ;)
Danes sta se stepla 3 mesečni zajec Tinček (imen ne dajem jaz, tak da ..:)) in koklja. Zgledalo je pa nekako takole, najprej jih je dobil Tinček po glavi, ker je hotel pišeke od blizu pogledat. Ene parkrat ga je kljunila in potem je Tinček skočil direktno in namensko v kokljo. Potem sem pa posredovala, da se ne bi res orng zmlatila. Upam, da Reiderjev Miško ne skače v kokoši :s
Drugo leto bi rada dobila veliko varianto Orloff kokoši, pa bo najboljše, da že zdaj nagruntam kam jih bom skrila:s_________________Two roads diverged in a wood,
--Robert Frost
Odgovori

Vrni se na “Predstavitve članov”