Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Hibiscus - Hibiskus, Newbiscus - Hibiscus Mochetous
Ja res je vsak dan imam kar nekaj obiskov, ki pridejo gledat te cvetlične nasade in se fotografirat. Seveda nekateri dobijo tudi kakšno letošnjo sadiko ali vsaj semenčke. V Sevnici še vedno ni veliko močvircev posajenih, večina so jih dobili pri meni in tudi jaz sem vesel če jim zacvetijo tudi drugo leto, nekaterim pač ne rata. V priponki objavljam še en m.hibiskus iz moje zbirke, ki ima poseben cvet oz cvetne lističe
Melona, konec januarja ali v začetku februarja jih posejem v lončke, ki jih pokrijem s prozornimi vrečkami in dam na polico nad radiator. Potem jih pikiram in ko jih dam konec aprila ven, jih še dvakrat presadim. Doslej so vsi zacveteli še isto leto, letos jih bo pa le približno pol.
Muha, zelo lep cvetoč grm.
Muha, zelo lep cvetoč grm.