Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Hibiscus - Hibiskus, Newbiscus - Hibiscus Mochetous
Tisti ki že cvetijo, so daleč od normativne dimenzije 30 cm .
Vsa leta pa me moti, velja predvsem za Newbiscus Mauvelous, da naredi ogromno popkov, ki jih nato potroši v nekaj tednih ....
Popkov je skoraj več kot listja . Sprašujem se, na kak način preprečiti takšno masovno cvetenje, ki mi ni niti všeč._________________mfranc
Vsa leta pa me moti, velja predvsem za Newbiscus Mauvelous, da naredi ogromno popkov, ki jih nato potroši v nekaj tednih ....
Popkov je skoraj več kot listja . Sprašujem se, na kak način preprečiti takšno masovno cvetenje, ki mi ni niti všeč._________________mfranc
mfranc je napisal/a: |
Tisti ki že cvetijo, so daleč od normativne dimenzije 30 cm. |
Mi je kar nerodno, da me takole demantirajo ....
Še dva sta bila po normi, pa ju nisem mogel pripraviti za slikanje, na drugi strani grmov sta, proti sosedom. Ti imajo itak več od njih kot mi .....
Ampak še včeraj so prvi res tudi zaključili s cvetenjem daleč pod 30 cm. Danes pa nov, sončen, topel dan!
Jutri poslikam rondo, se mi zdi, da so celo še nižji od polovice normalne višine v tem času ._________________mfranc
Pri meni ima največ popkov Fancy eye. Mi je pa zelo všeč, ko ima grm ogromno cvetov, saj izgleda, kot da je na njem ogromno velikih metuljev. Letos še ni prišel do te faze.
Mauvelous ima manj popkov in bolj narazen so. Pri meni zacveti pozno.
Cvetovi od največjih - to so rdeč sejanec, Fancy eye, sejanec z redkejšimi listi in Magenta imajo največ 28-29cm.
Mauvelous ima manj popkov in bolj narazen so. Pri meni zacveti pozno.
Cvetovi od največjih - to so rdeč sejanec, Fancy eye, sejanec z redkejšimi listi in Magenta imajo največ 28-29cm.