Kaki - skupno naročilo
-
zuf je napisal/a: |
Ne, ne. KAr se tiče okusa, čim debelejše. Mi jih sušimo nad krušno pečjo, čim bolj na debele rezine. Sedaj bom pa upošteval nasvet in jih probal posušit na četrtinke, nekaj pa celih. |
Tako je prav.
Vsaj četrtinke,olupljene.Olupke lahko posušite za med kompot.
Še boljši bo če bo odležal dva meseca,v nepredušno zaprti posodi_________________Pod Čavnom visokim prebivam,z bistro vodico se umivam,gledam dolinco prekrasno,vidim Vipavco počasno.
-
Prošnja za Ljubljančane.
Sprašujem, če bi nekdo lahko za mene prevzel nekaj kakija in kivi. Iskat ga pridem v soboto tekom dneva, ker imam gori nekaj opravkov. Seveda bi bilo potrebno založiti denar do sobote. Konkretno bi želel 20 kg kakija 1. klase in 10 kg kivija, z Battagellijem pa sem dogovorjen.
Lepo prosim, če je kdo voljan narediti uslugo. Hvala že v naprej.
Konkretni kontakti pa preko ZS.
Lep večer.
Sprašujem, če bi nekdo lahko za mene prevzel nekaj kakija in kivi. Iskat ga pridem v soboto tekom dneva, ker imam gori nekaj opravkov. Seveda bi bilo potrebno založiti denar do sobote. Konkretno bi želel 20 kg kakija 1. klase in 10 kg kivija, z Battagellijem pa sem dogovorjen.
Lepo prosim, če je kdo voljan narediti uslugo. Hvala že v naprej.
Konkretni kontakti pa preko ZS.
Lep večer.
-
juglans je napisal/a: |
Prošnja za Ljubljančane. Sprašujem, če bi nekdo lahko za mene prevzel nekaj kakija in kivi. Iskat ga pridem v soboto tekom dneva, ker imam gori nekaj opravkov. Seveda bi bilo potrebno založiti denar do sobote. Konkretno bi želel 20 kg kakija 1. klase in 10 kg kivija, z Battagellijem pa sem dogovorjen. Lepo prosim, če je kdo voljan narediti uslugo. Hvala že v naprej. Konkretni kontakti pa preko ZS. Lep večer. |
Prošnja uslišana.
Plamenka najlepša hvala.
-
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
-
Najlepša hvala vsem za nakup.
Bila je to naša prva tako obsežna prodaja,zato nam prosim za kakšno nerodnost oprostite.Bo drugo leto še boljše.
Z prodajo kakija na tak način smo zelo zadovoljni,upam da tudi vi kateri ste ga kupili.
Še enkrat hvala vsem_________________Pod Čavnom visokim prebivam,z bistro vodico se umivam,gledam dolinco prekrasno,vidim Vipavco počasno.
Bila je to naša prva tako obsežna prodaja,zato nam prosim za kakšno nerodnost oprostite.Bo drugo leto še boljše.
Z prodajo kakija na tak način smo zelo zadovoljni,upam da tudi vi kateri ste ga kupili.
Še enkrat hvala vsem_________________Pod Čavnom visokim prebivam,z bistro vodico se umivam,gledam dolinco prekrasno,vidim Vipavco počasno.