Kaki - skupno naročilo

Odgovori
zuf

Odgovor Napisal/-a zuf »

Ne, ne. KAr se tiče okusa, čim debelejše. Mi jih sušimo nad krušno pečjo, čim bolj na debele rezine. Sedaj bom pa upošteval nasvet in jih probal posušit na četrtinke, nekaj pa celih.
battagelli

Odgovor Napisal/-a battagelli »

zuf je napisal/a:
Ne, ne. KAr se tiče okusa, čim debelejše. Mi jih sušimo nad krušno pečjo, čim bolj na debele rezine. Sedaj bom pa upošteval nasvet in jih probal posušit na četrtinke, nekaj pa celih.

Tako je prav.
Vsaj četrtinke,olupljene.Olupke lahko posušite za med kompot.
Še boljši bo če bo odležal dva meseca,v nepredušno zaprti posodi_________________Pod Čavnom visokim prebivam,z bistro vodico se umivam,gledam dolinco prekrasno,vidim Vipavco počasno.
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

Prošnja za Ljubljančane.

Sprašujem, če bi nekdo lahko za mene prevzel nekaj kakija in kivi. Iskat ga pridem v soboto tekom dneva, ker imam gori nekaj opravkov. Seveda bi bilo potrebno založiti denar do sobote. Konkretno bi želel 20 kg kakija 1. klase in 10 kg kivija, z Battagellijem pa sem dogovorjen.

Lepo prosim, če je kdo voljan narediti uslugo. Hvala že v naprej.
Konkretni kontakti pa preko ZS.

Lep večer.
juglans

Odgovor Napisal/-a juglans »

juglans je napisal/a:
Prošnja za Ljubljančane.

Sprašujem, če bi nekdo lahko za mene prevzel nekaj kakija in kivi. Iskat ga pridem v soboto tekom dneva, ker imam gori nekaj opravkov. Seveda bi bilo potrebno založiti denar do sobote. Konkretno bi želel 20 kg kakija 1. klase in 10 kg kivija, z Battagellijem pa sem dogovorjen.

Lepo prosim, če je kdo voljan narediti uslugo. Hvala že v naprej.
Konkretni kontakti pa preko ZS.

Lep večer.

Prošnja uslišana.
Plamenka najlepša hvala.
Uporabniški avatar
orhy

Odgovor Napisal/-a orhy »

battageli, kako pa je letos s kostanjem/maroni pri vas ? Ga je tudi možno nabavit? jaz, jaz!
Slika
battagelli

Nimam več kostnjev_________________Pod Čavnom visokim prebivam,z bistro vodico se umivam,gledam dolinco prekrasno,vidim Vipavco počasno.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

V Ljubljani kakiji in kiviji uspešno prevzeti, prvi umedeni tudi pojedeni. Dobri so, res dobri. žur Tudi malo klepeta se je prileglo.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Ljubljančani postreženi Very Happy . Kakiji izgledajo več kot vabljivo, posebej še tisti ta umedeni. Nisem jih še probala, prvega bom danes za večerjo.Nazadnje urejal/a muha 08 Nov 2013 18:45; skupaj popravljeno 2 krat
ferdo36

Odgovor Napisal/-a ferdo36 »

Vrhničani smo bili postreženi še pred Ljublančani!Lepi so zelo,če so dobri bom pa kmalu vedel. Laughing Laughing Laughing_________________Narava vse povrne!
battagelli

Najlepša hvala vsem za nakup.
Bila je to naša prva tako obsežna prodaja,zato nam prosim za kakšno nerodnost oprostite.Bo drugo leto še boljše.
Z prodajo kakija na tak način smo zelo zadovoljni,upam da tudi vi kateri ste ga kupili.
Še enkrat hvala vsem_________________Pod Čavnom visokim prebivam,z bistro vodico se umivam,gledam dolinco prekrasno,vidim Vipavco počasno.
Odgovori

Vrni se na “Skupinski nakupi in delavnice”