Skupno naročilo - Petrović, jesen 2014

Odgovori
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Samo še tvoje čakam Irena, Danes sem posadila še ta zadnje, ker je bilo tako lepo vreme.Za četrtek napovedujejo dež Sad
lilija

Odgovor Napisal/-a lilija »

Danes me je poštar presenetil z vrtnicami.Res lepe in zdrave, gredo jutri v zemljo in naj rastejo veselo.
Irena res si me razveselila in še enkrat najlepša hvala._________________Lep dan in uspešno delo.
irenakk

Odgovor Napisal/-a irenakk »

Hvala, Lilija.

Kvaliteta sadik ni odvisna od mene. Jaz samo poskrbim, da so na vlažnem in hladnem. Tudi niso sadike vseh sort odlične. Kakšna se najde tudi bolj revna ...
Sončna, hitimo. Danes, upam, da nam bo uspelo odpreti še zadnje pakete in da gre jutri večina na pošto. Nekaj pa tudi že danes. Sončna, pokliči me jutri - mislim, da boš tvoje že lahko prišla iskat.

LP Irena
vodenka

Odgovor Napisal/-a vodenka »

No tudi jaz že težk čakam,svak je zelo nestrpn joj moški Laughing
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Samo da nas sneg ne prehiti.
irenakk

Odgovor Napisal/-a irenakk »

Živijo!
Vsi paketi so spakirani, ampak sedaj sem šele opazila, da mi nekateri še niste sporočili naslova, kam naj pošljem. Nekaterim sem prejšnjikrat osebno dostavljala, tako da vaših naslovov niti ne poznam. Lepo prosim, da ne bom sedaj vseh naštevala, da mi ga vsi, ki ste v dvomih, ali ste mi ga že dali ali ne, pošljete na ZS. Hvala.

LP Irena
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Irena, to je bilo pa hitro! Vrtnice so pravkar prispele, hvala! In Cafe si tudi uspela dobiti! To je bilo lepo presenečenje. Wink .

Prosim, če mi pošlješ račun za Florian Massad in Cafe, ki ju še nisem plačala.
vodenka

Odgovor Napisal/-a vodenka »

Irena hvala tebi in tvoji ekipi
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

moje prispele, vse ok. Hvala!!!_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Tudi William Grow je danes prispel, hvala, Irena. Lepa sadika je. Da o štirih šipkih ne govorim Wink .
Odgovori