Stran 14 od 22
Objavljeno: Če Avg 22, 2019 3:04 pm
Napisal/-a lpmami
Zanimiv tip, tale Trinidad Scorpion Green! Take bi pa še jaz jedla._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Objavljeno: Če Avg 22, 2019 6:45 pm
Napisal/-a mfranc
Lepa bera. In kaj bo iz njih? Ali z njimi ._________________mfranc
Objavljeno: Če Avg 22, 2019 9:19 pm
Napisal/-a mfranc
Plamenka je napisal/a: |
Ko dozori, je bolj olivno zelen. |
Še boljša primerjava, kar prosojen je, kot olivno olje
Ali jantarjeve prosojne barve _________________mfranc
Objavljeno: Če Avg 22, 2019 9:35 pm
Napisal/-a Plamenka
MFranc, so že narejene omake.
Objavljeno: So Avg 24, 2019 11:46 am
Napisal/-a Žlehtnoba
Bravo, jaz jih pa zaenkrat samo zbiram v skrinji. Sicer vse kaže, da letina niti ne bo slaba, pozna pa vsekakor. Sproti pobiram dozorele plodove in upam, da s tem motiviram tudi druge k pospešenemu zorenju _________________go with your instinct to live as you want
Objavljeno: Če Sep 05, 2019 10:26 pm
Napisal/-a mravlja
Zelo lep pridelek. Tako, kot vedno...
Zanima me, če si imela Jalapeno brown v rastlinjaku? Ali pa je mogoče kaj drugega krivo, da naši zamujajo... - ker kar precej zamujajo.
Objavljeno: Če Sep 05, 2019 10:36 pm
Napisal/-a Plamenka
Je v rastlinjaku, a tudi čiliji, ki so zunaj v loncih, zorijo. Razen poznih, kot npr. rocoto.
Objavljeno: Če Sep 05, 2019 11:19 pm
Napisal/-a mravlja
Takole je pri nas te dni - saj kar lepo rodi, zori... Po vročini je vse začelo cveteti, a lepega, toplega vremena ne obetajo več prav veliko.
Mogoče bo treba predčasno pobrati...
( na levi sem sladko-pekoči del fotografije (ženo v čilijih) izrezal... )
.