Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Jagodnjak - Fragaria
Lad, žal ti ne vem povedati, kaj jim ne paše, vem pa, da so tako plodovi pri meni vedno, brez izjeme, najbolj okusni!
Kot da bi skoncentriral ves okus celega nasada v eno malo jagodico.
Prav zato se takih plodov, čeprav so nenavadni in ponavadi nezaželjeni, izredno razveselim..._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
Kot da bi skoncentriral ves okus celega nasada v eno malo jagodico.
Prav zato se takih plodov, čeprav so nenavadni in ponavadi nezaželjeni, izredno razveselim..._________________Instagram profil: @iva.grasa.ig
Dostop do spletne ankete:
https://forms.gle/S3bLBtqhbhK1q6M6A
-
- Kraj: Domžale
Na e-bayu sem zadnjič našel semena jagod. Ker je bila cena relativno nizka - 1,2£ + 1£ poštnine ( za 30 semen, čeprav sem jih potem v paketku dobil vsaj 2x toliko ! ),
sem jih za hec naročil, ker me res zanima, kako je sejati jagode. Vidim, da ste nekateri tukaj že to počeli.
Zanima me, kdaj naj jih posejem, pa v kakšno zemljo. Kako dolgo kalijo ?
To, da se semena da čisto na vrh in skoraj nič ne pokrije, že vem.
Ja, vem... neučakan sem.
sem jih za hec naročil, ker me res zanima, kako je sejati jagode. Vidim, da ste nekateri tukaj že to počeli.
Zanima me, kdaj naj jih posejem, pa v kakšno zemljo. Kako dolgo kalijo ?
To, da se semena da čisto na vrh in skoraj nič ne pokrije, že vem.
Ja, vem... neučakan sem.
-
- Kraj: Domžale