Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Hibiscus - Hibiskus, Newbiscus - Hibiscus Mochetous

Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Velja, Muha.

LPmami, jaz tiste v loncih prezimim v rastlinjaku.
živa
Kraj: Žiri-NM

Odgovor Napisal/-a živa »

ali vam kaj rastejo?
moji iz semena letos vzgojeni so ubogi, listki čudno nagubani, prav nič ne rastejo. tudi sodelavke v različnih krajih doma imajo isto situacijo.

tisti, ki je iz Plamenkine vejice in se je ukorenil v vodi, jeseni presajen, raste. eden ni pognal._________________Lp, Živa
Uporabniški avatar
Plamenka

Letošnji sejanci bolj počasi rastejo. Visoki so okoli 7 pa do 20cm. Stari v velikih loncih vsi lepo rastejo, prav tako tisti, ki so v zemlji. Razen Red sky, ki ima samo en mali poganjek, ene pol cm, toliko, da je.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Mraz, mraz, to je tisto, kar jih zadržuje, moje sejančke tudi. Starejši so se vsi obrasli, le nekateri od lanskih, posajenih v pretežni senci, komaj sedaj kažejo brste. Samo, da bo posijalo sonce, pa bodo izbruhnili.
tajci

Odgovor Napisal/-a tajci »

Upam da tudi moji._________________Naj raste
živa
Kraj: Žiri-NM

Odgovor Napisal/-a živa »

ste me potolažile_________________Lp, Živa
Uporabniški avatar
Plamenka

Moji hibiskusi so majhni. Danes sem jih presadila v večje lonce. Opazila pa sem, da je pognalo še polno mladih. Ne vem, kaj bom z njimi.

Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Vskaega je težko zavreči, a ne? Ker si predstavljaš, da bo morda ravno oni nekaj najbolj posebnega. Daj, vse te mlade stlači skupaj v eno malo večje korito. Zato, da zacveti, ne rabi veliko zemlje. Meni so pred leti zacveteli tudi vsi, ki so ostali v pollitrskih lončkih. Potem boš pa že vedela, kam z njimi.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Tudi moji so še majhni, so pa v vrtu.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Glede na to, da mi je prejšnje posmodilo ono vroče vreme v aprilu, lahko prevzamem viške, da ne pridejo preč. Če jih dobim na julijskem klepetu ob kavici, bodo imeli oskrbo primerno, ker sem od takrat naprej na dopustu.
Odgovori