Srečanje na kavici v - Ljubljani 2/2014 - sreda 9. april
-
hvala za perilo, imam cel stroj za oprat a to bom drugič. Martinka bo tudi zate žlička.
Žižola ker se Irena ne javlja boš sedaj dobila te palmice ti, njej bom dala naslednjo rundo. kot si rekla posredovala bom Brbr. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Žižola ker se Irena ne javlja boš sedaj dobila te palmice ti, njej bom dala naslednjo rundo. kot si rekla posredovala bom Brbr. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
-
Sonceluna hvala, vesela sem za prevoz. mimogrede ni potrebno prinesti prazne škatlic vžigalice. žličke sem stresla v predalčke od pakunge za jajca. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
-
Čas se izteka - juhu-kmalu se vidimi .
Zato zadnje poročanje: šla sem mimo gradu-zmenili smo se, da nam pripravijo isti kot, kot lani in prostor znotraj lokala, če bo potrebno. Prosim vse - najprej poizkusite najti prostor za parkiranje v dovoznem drevoredu, če pa ne bo prostora, bodo odprli rampo in bo možno parkirati ob dovozni poti za gradom.
Seznam stvari, ki jih prinesem:
- 1x jajčevec - Brane
- 3xjajčevec - Johnny
- poprova meta - Greeny
- mačja meta - Vodnka (poštar Bicikel)
- dogovorjeni fižoli - bobolino
- dogovorjeni fižoli - Muha
- Bolivian Rainbow - Martinka
Seznam stavri, ki jih pričakujem:
- rabarbara - lpmami (?)
- lesni pepel - bobolino
- lesni pepel - Muha
- trstika - AA
- malina - AA (?)
- malina - Martinka (?)
To je to. Zdaj grem pripravljat obljubljeno. Če še kdo želi mojo tel. št., naj se obrne na Muho, ali pa pošlje ZS, če ne bo prepozno._________________naredimo svet lepši
Zato zadnje poročanje: šla sem mimo gradu-zmenili smo se, da nam pripravijo isti kot, kot lani in prostor znotraj lokala, če bo potrebno. Prosim vse - najprej poizkusite najti prostor za parkiranje v dovoznem drevoredu, če pa ne bo prostora, bodo odprli rampo in bo možno parkirati ob dovozni poti za gradom.
Seznam stvari, ki jih prinesem:
- 1x jajčevec - Brane
- 3xjajčevec - Johnny
- poprova meta - Greeny
- mačja meta - Vodnka (poštar Bicikel)
- dogovorjeni fižoli - bobolino
- dogovorjeni fižoli - Muha
- Bolivian Rainbow - Martinka
Seznam stavri, ki jih pričakujem:
- rabarbara - lpmami (?)
- lesni pepel - bobolino
- lesni pepel - Muha
- trstika - AA
- malina - AA (?)
- malina - Martinka (?)
To je to. Zdaj grem pripravljat obljubljeno. Če še kdo želi mojo tel. št., naj se obrne na Muho, ali pa pošlje ZS, če ne bo prepozno._________________naredimo svet lepši
-
pajo je napisal/a: | ||
Dobiš Morugo samo zgolj v vednost... mala je jako mala ampakm naj bi zrasla. |
Hvala, hvala, hvala!
Vseeno, če je majhna, vse slej ko prej zraste v veliko Jo bom nekaj časa še notri pazila.
-
Plamenka in Martinka, za vaju še imam Ananas vert, ribez paradižničke in zero, še pa iskreno opravičujem, ker sem letos tako neodgovorna. Čisto me je povozil čas in je bil naenkrat včerajšnji večer tu, ko sem se spomnila, da je treba nekako to dostavit v lj.
Plamenka ti dobiš preko metuljc (tudi njej hvala, ker me rešuje iz zagate), Martinka medve pa že še najdeva način, če drugače ne pa pripeljem v Breginjski kot.
Plamenka ti dobiš preko metuljc (tudi njej hvala, ker me rešuje iz zagate), Martinka medve pa že še najdeva način, če drugače ne pa pripeljem v Breginjski kot.
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
-
Ob popoldanski Obujam spomine na pravkaršnje srečanje.Vsem skupaj hvala za topel sprejem.Lepo vas je bilo spoznati.Sedaj imajo imena tudi obraze.No,no malo jih bom verjetno še mešala .Hvala za vse rastlinice,ki sem jih dobila.V moji torbi so srečno prispele v novi dom.
Oproščam se in istočasno zahvaljujem,ker sem paradižnike za Martinko lahko pustila tistim,ki ste ostali.Upam,da je Martinka prišla ponje.
Oproščam se in istočasno zahvaljujem,ker sem paradižnike za Martinko lahko pustila tistim,ki ste ostali.Upam,da je Martinka prišla ponje.
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Luštno kot vedno, a prekratko - me je šofer prezgodaj prišel iskat . Je rekel, da je že zmatran od letanja po ....hausih in da hoče domov .
Ni problema, jo boš vrnila po naslednjem srečanju .
Nauta, zate sem imela eno mičkeno plahtico, pa se mi je nekam skrila in sem jo našla šele, ko sem prišla domov. Če je nisi dobila drugje, se po ZS domeniva po glede predaje.
Plamenka je napisal/a: |
Muha, sploh ne vem, kdaj si odšla, tako ti nisem oddala priponke. |
Ni problema, jo boš vrnila po naslednjem srečanju .
Nauta, zate sem imela eno mičkeno plahtico, pa se mi je nekam skrila in sem jo našla šele, ko sem prišla domov. Če je nisi dobila drugje, se po ZS domeniva po glede predaje.