Na njivi je yacon pomrznil, zemlja spodaj se tu in tam konkretno privzdiguje. Na vrtu je bolj zaščiten, mu je odneslo samo vrhove. Jutri na njivi izkopljeva kak primerek, da vidim dogajanje.
Sigurno bom imela velik višek kron. Vseh ne bom prezimovala in če bi si kdo želel zagotoviti pridelek drugo leto, naj se javi.
Ujej kolk cvetov ima. Tudi meni cveti. Visok je pa tako, da sem si morala stol pristavit, da sem lahko slikala. lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Ja tisti. Jaz sem si predstavljala, da bo večji cvet. Al me ima firber, kaj bo noter. lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Naš je še ves zelen, slana je bila sicer včeraj, a zelo "blaga", tako da ga ni prizadela. Sicer je pa šele v popkih in ne cveti (verjetno sem ga prepozno posadila ven). Tako da bom še počakala z izkopavanjem.
Pozdravljeni Danes sem spravila yacon ven in ne morem verjet, da je tako obrodil. . Bilo ga je 4,20kg. lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...