Skupni nakup večje količine zrnc proti polžem
- crtj
- Site Admin
- Kraj: Prekmurje
Še stanje v blagajni:
- 774 plačano prodajalcu
- 364, torej kar približno polovica, prejeto od 9 tistih, ki ste se odločili (pravzaprav odločile) za vnaprejšnjo poravnavo, hvala
Če vam je prav, lahko objavim začetnice tistih, od katerih je prišlo plačilo, da ne bo kdo v dilemi, ali je njegovo OK. Kakor gledam, so same različne, tako da bi moralo biti vsakomur jasno.
- 774 plačano prodajalcu
- 364, torej kar približno polovica, prejeto od 9 tistih, ki ste se odločili (pravzaprav odločile) za vnaprejšnjo poravnavo, hvala
Če vam je prav, lahko objavim začetnice tistih, od katerih je prišlo plačilo, da ne bo kdo v dilemi, ali je njegovo OK. Kakor gledam, so same različne, tako da bi moralo biti vsakomur jasno.
- crtj
- Site Admin
- crtj
- Site Admin
Ravnokar prispelo 1 x 1 vreča + 3 x 2 vreči, tako da pričakujem še jutri 2 vreči.
Tovorjenje tega po ledenih stopnicah ni smešno :( (OK, odvisno a tovoriš ali gledaš)
Ferdo, od vreče 9 bodo skoraj ziher kakšni viški.
Plamenka, nakazilo je prispelo, hvala.
Kar se tiče prevzema, mene od predvidoma 21.2. pa do 1.3. ni v LJ (sem v MS), 17. in 20. pa imam že neka opravila.
Tovorjenje tega po ledenih stopnicah ni smešno :( (OK, odvisno a tovoriš ali gledaš)
Ferdo, od vreče 9 bodo skoraj ziher kakšni viški.
Plamenka, nakazilo je prispelo, hvala.
Kar se tiče prevzema, mene od predvidoma 21.2. pa do 1.3. ni v LJ (sem v MS), 17. in 20. pa imam že neka opravila.
- Plamenka
- Kraj: Ljubljana
Potem bi bilo po moje za srečanje in prevzem najbolje v ponedeljek 16.2., kaj mislite? Najbrž bi bilo več časa za klepet. Ali petek? Ampak petek popoldne je za nekatere že začetek vikenda. Jutri pa po moje nima smisla, ker dokler ctrj nima vseh vreč pri sebi, obstaja možnost, da se kaj zakomplicira.
Samo, da je vse v redu z nakazilom.
Samo, da je vse v redu z nakazilom.