MENJAVE NA SPOMLADANSKEM SREČANJU 13. APRILA 2019

Odgovori
MARTINKA

Odgovor Napisal/-a MARTINKA »

Mi pa zaradi "bolezni v ansamblu" žal odpovedujemo svojo udeležbo. Sad

Išče se poštar/ica. Wink
tajana

Odgovor Napisal/-a tajana »

Živa lahko eno pelargonijo se zame._________________CARPE DIEM
bor121

Odgovor Napisal/-a bor121 »

jan24 je napisal/a:

V zameno lahko ponudim številne rastline (30 sort buč, razne lubenice, razne sorte koruze, paprike, jajčevce, čilije, čajote..). Ker je seznam predolg, lahko napišete kaj bi si želeli.

p.s.: na sejmu Pollice verde sem kupil več citrusov za dobiti nekoliko nižjo ceno. Če bi si kdo želel imam eno "Citrus limetta rossa" viška -- dobil sem jo za 15€ in za toliko jo dam naprej. Jo pa tudi zamenjam za kako drugo zanimivo rastlino Smile

Oj Jan, če ne bo odjemalca za citrus, se bova 'zdilala' , lahko pa prineseš kakšno čajoto ali pa vrsto koruze Smile ... Se vidimo...
bor121

Odgovor Napisal/-a bor121 »

Ojla,

Rad posvojim sadike gomoljne zelene če jo ima kdo viška ...

Hvala v naprej ...

R.
jan24

Odgovor Napisal/-a jan24 »

Zabeleženo.

bor121 je napisal/a:
jan24 je napisal/a:

V zameno lahko ponudim številne rastline (30 sort buč, razne lubenice, razne sorte koruze, paprike, jajčevce, čilije, čajote..). Ker je seznam predolg, lahko napišete kaj bi si želeli.

p.s.: na sejmu Pollice verde sem kupil več citrusov za dobiti nekoliko nižjo ceno. Če bi si kdo želel imam eno "Citrus limetta rossa" viška -- dobil sem jo za 15€ in za toliko jo dam naprej. Jo pa tudi zamenjam za kako drugo zanimivo rastlino Smile

Oj Jan, če ne bo odjemalca za citrus, se bova 'zdilala' , lahko pa prineseš kakšno čajoto ali pa vrsto koruze Smile ... Se vidimo...
originalnilist

Odgovor Napisal/-a originalnilist »

Bor121, par sadik gomoljne zelene dobiš od mene
Tiana

Odgovor Napisal/-a Tiana »

Jaz prinesem 5 l plastično embalažo od jogurtov.
Če kdo želi, nekaj sadik drobnih jagod, ki rodijo skoraj celo sezono bi še našla na vrtu.

Imela pa bi sadike majarona, če ima kdo viške.

Na voljo so še polovičke orehov, vakumsko pakirane po 1 kg, cena je 10 €, če bo kdo pekel potico sedajle za praznike. Very Happy
MARTINKA

Odgovor Napisal/-a MARTINKA »

Moja poštarica bo LPmami, tako da vse dogovorjene menjave še vedno veljajo.
Wink
živa
Kraj: Žiri-NM

Odgovor Napisal/-a živa »

tiana, vzamem 3 kg jedrc (saj so jedrca, kajne).

tajana, dobiš

Ana, dobiš, najlepša hvala za drobnjak vnaprej

Punci, grmička pomeni, da sem lani posadila sadiki, ki sta v zabojčku naredili grmička. Če bosta vejice potaknili, bosta dobili nove sadike. Rade se ukoreninijo. Meni je dala Krizantema novembra, pa so se prijele.

Moja poštarca bo NadaP, dala bom kar v vrečko za vsako._________________Lp, Živa
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Nekaj gomoljnih zelen lahko prinesem tudi jaz, če kdo želi.

Tiana, imam posejan majaron, a je še zelo majhen. Verjetno bo dovolj velik za majsko klepetalnico.._________________naredimo svet lepši
Odgovori

Vrni se na “Srečanja”