Stran 15 od 16

Objavljeno: Sr Okt 14, 2020 9:01 am
Napisal/-a pajo
Dajmar je napisal/a:

Bom posušil.

To bo po mojem zgnilo._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.

Objavljeno: Ne Okt 25, 2020 10:17 pm
Napisal/-a Dajmar
pajo je napisal/a:

To bo po mojem zgnilo.

Ni zgnilo, se suši izredno počasi.

Objavljeno: Pe Okt 30, 2020 4:17 pm
Napisal/-a pajo
Me veseli, da ti ni zgnilo. Very Happy_________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.

Objavljeno: Če Nov 05, 2020 3:21 pm
Napisal/-a brbr
Zdaj gre pa zares. danes sem pobrala dozorele čilije, da jih bom fermentirala. Ostalo je pa še ogromno zelenih. Zanima ne, kaj vi naredite z njimi._________________naredimo svet lepši

Objavljeno: Če Nov 05, 2020 3:40 pm
Napisal/-a Bicikel
Naredi tako blažjo zeleno omako.

Objavljeno: Če Nov 05, 2020 4:22 pm
Napisal/-a pajo
brbr je napisal/a:
Zdaj gre pa zares. danes sem pobrala dozorele čilije, da jih bom fermentirala. Ostalo je pa še ogromno zelenih. Zanima ne, kaj vi naredite z njimi.

Poberi jih bodo obavarvali samo naj ne bodo mokri._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.

Objavljeno: Če Nov 05, 2020 5:31 pm
Napisal/-a češnca
brbr je napisal/a:
Zdaj gre pa zares. danes sem pobrala dozorele čilije, da jih bom fermentirala. Ostalo je pa še ogromno zelenih. Zanima ne, kaj vi naredite z njimi.


Pri nas niso dozoreli zvončki - itak. Večjim sem odstranila semena, manjše pustila in jih vložila enako kot feferoni. Za k narezku so super! Smile

Objavljeno: So Nov 07, 2020 9:51 am
Napisal/-a brbr
Hvala za nasvete. Verjetno bodo res končali v kakšni omaki, čeprav imamo omak že odločno preveč..._________________naredimo svet lepši

Objavljeno: So Nov 07, 2020 10:11 am
Napisal/-a metuljc
brbr je napisal/a:
Hvala za nasvete. Verjetno bodo res končali v kakšni omaki, čeprav imamo omak že odločno preveč...


Preberi si zapis, ki si ga napisala v temi o jabolčnem kisu, glede količin...……. Wink Wink Wink

Objavljeno: So Nov 07, 2020 11:27 pm
Napisal/-a Andrej Banko
Včeraj požagan čili Aji Mango.
Res neverjetna rodnost. S te rastline sem tekom leta potrgal že čez 50 plodov.
Tisti na začetku so bili večji, tudi nekoliko bolj debelostenski in bolj hrustljavi.
Drugače ravno prav skovilov za k narezku.

Jutri ali pa pojutrišnjem jih bom narezal na polovice skupaj s preostalimi Jalapenoti, malo popekel ter vložil v kis.



------