Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Pozeba 2024

Odgovori
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Grgr, z napisanim se pa popolnoma strinjam._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

Kaj zdaj, to noč še v hiši in potem lahko paradajzki spet grejo ven? Ker s tole sobno varianto se ne bodo tako dobro razvili, kot bi se lahko.

Grgr kot praviš.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Do ponedeljka bom plodovke čez noč še kar nosila notri. Za tule je jutranja otoplitev napovedana šele v torek. V rastlinjaku bi jih bilo verjetno že varno pustiti, v plastenjaku pa raje ne tvegam vsega preteklega truda zaradi komotnosti 3 dni. Res pa imam samo 5 gajbic, to ni tak problem.
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

Tu imam preostanke od enega platoja paradajzkov, kjer sem nekaj pomešal in so ostali neoznačeni. Te reveže sem potem povrhu pozabil zunaj. Šli so skozi nulo, -1 in -2. Razvijajo se v redu. Pol se pa pejd kaj je prav.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Saj pomrznejo ne tako hitro, se pa radi zaustavijo v razvoju. Boš kasneje primerjal sadike med seboj.

Sosedi, ki jih je posadila na gredo zadnje dni preteklega vročega obdobja in sta jih veter in sneg polomila, se tudi obraščajo. Celo nekaj bučk je preživelo, kumare pa ne.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Tudi jaz jih bom nosila noter in ven nekaj dni, dokler ponoči ne bo dovolj toplo.
GrGr
Kraj: Občina D.Toplice

Odgovor Napisal/-a GrGr »

Moji ne gredo ven pred nedeljo, potem pa kar bo, pac bo.
Cudna napoved je za nocoj, skoraj celo noc naj bi bilo 0 stopinj. Vetra ni, oblaki so >> pa da vidimo...
matejos

Odgovor Napisal/-a matejos »

Zgleda ok kar vidim po netu. Na Dolenjskem nismo imeli pozebe po poročanju iz domovine. Vreme pa kaotično, posledice za celo državo oz najbrž kar evropo pa tako velike, da jaz, večni pesimist, se sebi zdim kot optimist.
htf_lover

Odgovor Napisal/-a htf_lover »

Pozeba se letos ni dotaknila sadnih dreves pri meni

Hoste, ki pa rastejo direktno zraven dreves pa so pomrznile

Podobna zgodba s krompirjem na njivi. Eni v celoti pomrznili, drugi ne kažejo znakov, kljub temu da rastejo eden zraven drugega
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Htf_lover, daj, napiši, od kod si, da imaš tako varno pred pozebo._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Odgovori