Na Brdi

Moderator: Melona

Odgovori
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Dva ali tri dni odklopa v takem okolju....in bi se duša pozdravila._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Objavljam kar tukaj odgovor zate, Melona. Torej moj General Stefanik nikakor to ni, listi so drugačni, barve bolj svetle in ponekod lisasto bele. Ali je Himmelsauge ali Russelliana. Posajen lani spomladi, sedaj je visok cca 60 cm, širok blizu metra. Cvetovi se ko naredijo svoje zasušijo iz sredine navzven. Zame ima ta vrtnica velik šarm in tisto več.
Slika celega grma od letos in še ena slika je že objavljena na rožnikih. To sta od blizu še dve sliki.

Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Lepa, ni kaj! Mogoče bo bolj jasno čez leto ali dve, ko si boš lahko pomagala z višino.
rene

Odgovor Napisal/-a rene »

Ko hodim čez te strani, je vsaka beseda odveč. Gledam in gledam, uživam in ponovim od začetka do konca.........
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Poezija, pravo pravljico imaš, res. Letos sicer nisem potovala na Primorsko k vrtnicam, bom pa verjteno spet drugo leto. Ko gledam tvoje slike komaj čakam, da jih morda spet vidim.

S tvojim Paulom si me pa prav prestrašila. Moj ima sicer lep prostor, a toliko spet ne. In te ogromne veje, saj je pravo drevo. Če bosta tako nadaljevala bosta kmalu za v knjigo rekordov. Wink_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
silva30

Odgovor Napisal/-a silva30 »

Saj skoraj ne poznam besed s katerimi bi pohvalila tvoj rožnik, Čudovito z vsemi dodatki zidov in obokov.
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Ta trenutek prednjačita v cvetenju Astrid Grafin v.d.Hardenberg in Sophie's Rose.

AGVH

In ja tudi letos ima take črtice na cvetovih, ne samo na enem.

Sophie's Rose

_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Krasni cvetovi!
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

kako je lepa tvoja Astrid! Moja je v celi sezoni naredila le tu in tam kak cvetek.
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

O Poezija krasno ti pocvitajo Very Happy .Tudi moja AGVH ne gre nikamor,sem pa tja kakšen cvet Crying or Very sad ._________________LP
E.
Odgovori