Na Brdi
Moderator: Melona
Objavljam kar tukaj odgovor zate, Melona. Torej moj General Stefanik nikakor to ni, listi so drugačni, barve bolj svetle in ponekod lisasto bele. Ali je Himmelsauge ali Russelliana. Posajen lani spomladi, sedaj je visok cca 60 cm, širok blizu metra. Cvetovi se ko naredijo svoje zasušijo iz sredine navzven. Zame ima ta vrtnica velik šarm in tisto več.
Slika celega grma od letos in še ena slika je že objavljena na rožnikih. To sta od blizu še dve sliki.
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Slika celega grma od letos in še ena slika je že objavljena na rožnikih. To sta od blizu še dve sliki.
Namesto fotografij/-e s Slikomata je bila vidna reklama, ki sem jo Melona izbrisala._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
Poezija, pravo pravljico imaš, res. Letos sicer nisem potovala na Primorsko k vrtnicam, bom pa verjteno spet drugo leto. Ko gledam tvoje slike komaj čakam, da jih morda spet vidim.
S tvojim Paulom si me pa prav prestrašila. Moj ima sicer lep prostor, a toliko spet ne. In te ogromne veje, saj je pravo drevo. Če bosta tako nadaljevala bosta kmalu za v knjigo rekordov. _________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
S tvojim Paulom si me pa prav prestrašila. Moj ima sicer lep prostor, a toliko spet ne. In te ogromne veje, saj je pravo drevo. Če bosta tako nadaljevala bosta kmalu za v knjigo rekordov. _________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)