Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Peka rženega kruha z drožmi

Beki

Odgovor Napisal/-a Beki »

Hvala srce
Muha, droži so iz Spara, spet jih imajo, pri suhem kvasu. Naredim pa tako, da kupim tisto eno vrečko, potem pa jih držim pri življenju v hladilniku, v mokri obliki. Mislim, da so bile okrog enega evra, morda nekaj čez.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Beki, taužentkrat hvala za to informacijo. Takoj jutri bom pogledala, če jih imajo tudi v Medvodah.
brbr

Odgovor Napisal/-a brbr »

Beki, poklon. Zelooo lepa sta.
No, zdaj pa čakamo še drugo "drožarko" (dobra misel, tebe imam v mislih), s katero smo se na roj.dnevu Gartlca menile, da bomo objavile kakšno slikico naših stvaritev..._________________naredimo svet lepši
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

muha je napisal/a:
Beki, taužentkrat hvala za to informacijo. Takoj jutri bom pogledala, če jih imajo tudi v Medvodah.

Po moje imajo, v Laškem jih imajo, pa ni posebej velik Spar. Fotko imaš na sms, sem ne znam prilepit.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Ja, je ista, kot sem jo v Šparu že kupila. Tokrat si bom naredila malo več zaloge.
cinija1

Odgovor Napisal/-a cinija1 »

Beki ti si kot Taužentroža. Krasna hlebčka sta._________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Poročam: naš Špar nima droži. Wink Vrstica, kjer naj bi ob kvasu bile, je prazna, kot je bila vse zadnje mesece.
Beki

Hm, no, če jih naslednjič spet zagledam, jih bom vzela še zate na zalogo. Saj se verjetno tako ali tako kmalu spet vidimo, prvi torek v mesecu se bližaSmile
Hvala za pohvale, bom poslikala še kakšnega, ko bo peka spet na vrsti Smile
Uporabniški avatar
muha
Site Admin

Joj, Beki, se res priporočam, če boš imela priliko.
Beki

Oj,
jaz sem vzela malo preveč teh droži, tako da če bi še kdo imel, naj se javi Smile
Odgovori