Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Paprika 2017

Odgovori
živa
Kraj: Žiri-NM

Odgovor Napisal/-a živa »

Junglas, prav imaš.
vsem hvala za nasvete. Naredim naslednje leto senčenje._________________Lp, Živa
kotalka

Odgovor Napisal/-a kotalka »

pri meni so šele zdaj izbruhnile tako kot bi morale v juliju, delajo na ful, do sedaj je bilo po 2 mogoče 3 na posamezni sadiki, kar smo porabili za solato pa sataraš,ker je paradajza preveč Question vlagali nismo še nič. upam da bo zdržalo za par kozarcev
Uporabniški avatar
lpmami
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a lpmami »

Kotalka, na katerem koncu Kranja ti pa rastejo? Na Planini niso dobro uspevale ne mami ne meni._________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

Imel sem jih več vrst - jih imam še samo količinsko so obrodile čez mero. Ogromno tako mislim, da jih še lep čas ne bom videl. Niti imel. O čajoti niti, da ne govorim._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
kotalka

Odgovor Napisal/-a kotalka »

lpmami je napisal/a:
Kotalka, na katerem koncu Kranja ti pa rastejo? Na Planini niso dobro uspevale ne mami ne meni.

sorry nism porajtou Embarassed
voge - milje

pri meni so bile na začetku zelo sramežljive, sem jih hotel že ven pometat, sedaj so začele delat. Kapija je v prednosti, šorokšari dela, magdaleni bo pa verjetno zmanjkalo temperature Twisted Evil
mravlja

Odgovor Napisal/-a mravlja »

Po okoliških hribih je danes že sneg, tu, v dolini, pada dež in pri nas v vrtu so rastle še zadnje paprike - juglansov ljubov dlan. Very Happy .
Mraz jim ni škodil, a jih je "šefica" danes vseeno obrala. Super so in super bodo Wink. "Ajsleze" Laughing.
Odgovori