MENJAVE NA SPOMLADANSKEM SREČANJU 13. APRILA 2019
-
- Kraj: Žiri-NM
Imam pa veliko enkrat rodnih jagod, imena ne vem, vendar bi bilo možno prevzemati sadike na petek ali nedeljo (imam jih na parceli v NM), relacija Žiri - Vrhnika - Novo mesto (petek) in obratno v nedeljo. Mečem jih ven, sploh jih letos še nisem mogla vseh okopati, preveč jih je. lani smo imeli rekorden pridelek, kar 5 plastičnih črnih gajb.
Ker se občasno peljem tudi v Kranj, lahko predam na tej relaciji._________________Lp, Živa
Ker se občasno peljem tudi v Kranj, lahko predam na tej relaciji._________________Lp, Živa
-
- Kraj: Radegunda, Golte
Jaz sadik nimam, imam pa višek semen graha (mali provansalec), nekaj janeža in črne soje izpod Pohorja - če bi koga zanimalo.
Se pa priporočam za kakšno sadikico gomoljne in stebelne zelene, cvetače, brokolija, kolerabice, zelja - vsega, kar je treba sicer kupovati cele platoje, jaz posadim pa le po par naenkrat _________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Se pa priporočam za kakšno sadikico gomoljne in stebelne zelene, cvetače, brokolija, kolerabice, zelja - vsega, kar je treba sicer kupovati cele platoje, jaz posadim pa le po par naenkrat _________________Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
Ne nehamo se igrati, ker se postaramo, ampak se postaramo, ker se nehamo igrati. (Benjamin Franklin)
-
živa je napisal/a: |
tiana, vzamem 3 kg jedrc (saj so jedrca, kajne). |
Tako je, jedrca so. Jih bom predala NadiP v soboto.
brbr je napisal/a: |
Tiana, imam posejan majaron, a je še zelo majhen. Verjetno bo dovolj velik za majsko klepetalnico.. |
Se priporočam na klepetelnici za majaron.
Plamenka je napisal/a: |
Tiana, tudi jaz bi vzela 1 kg orehovih jedrc. |
Zabeleženo.
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Ne spreglejte SREČELOVA.