Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Rožnik v Prešnci

Moderator: Melona

Odgovori
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Tanja TT tile vojaki so pa precej zrastli, odkar sem bila pri tebi, očitno jim kljub temu, da jih je nekaj zamenjanih, tale četa kar ustreza.

Tudi ostale so zelo sveže, se vidi, da jim letos ne manjka vode Laughing Uživaj.
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Tile vojaki se res kar nategujejo Laughing ,par dni me ni bilo doma, pa se že valjajo po tleh Laughing ,pa ne vem, ali naj jih premestim v pehoto ali aviacijo Rolling Eyes Very Happy
rene

Odgovor Napisal/-a rene »

Tanja TT tole je čisto resno vprašanje: Koliko dni si je treba vzet za ogled tvojega vrta? Že slike so sami presežki, kako je šele v živo.

Kar se tiče strumnih vojakov imaš že oboje, tako pehoto kot aviacijo.
Vse bolj se mi zdi, da bo tudi v prihodnje krompir ostal brez njive Wink, verjetno se pripravlja desant na tisto sosedovo parcelo Smile
TANJA TT

Rene,najbolje da se zmeniva za izmenjalni vikend paket Very Happy Very Happy
kar se tiče tiste njive-kaj mi bereš misli Very Happy Wink ?
TANJA TT

Ponoči je zalilo in sedaj cvetimo naprej

[img]http:

Darso

Odgovor Napisal/-a Darso »

Lepo od lepega, da duša se odpočije in misli odtavajo,....lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
Garden-ja

Odgovor Napisal/-a Garden-ja »

Vse cudovito ampak plezalke Shocked
Mi bos morala zaupati skrivnost, kako ti jih uspe pripraviti do takega cvetenja ceprav gredo dokaj naravnost navzgor, in do take bujnosti. So fenomenalne!_________________Imenuj mi vrtnico in povem ti zgodbo ...
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

O, Tanja, Tanja! Popolno.
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Kako mora to dišati! Vse so krasne, najbolj mi pa pade v oči tista roza na 4. sliki od zgoraj.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Ampak čisto vsaka od teh fotk bi lahko bila reklama za kakšen javen rozarij! To je preprosto noro, Tanja! Enkratno! A ti sploh lahko spiš notri, jaz bi bila najbrž še ponoči med njimi!
Odgovori