Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Moje veselje

Moderator: Melona

Odgovori
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Hej Geisha, koga boš zdaj ti okužila, kdo bo naslednji. Saj veš, tako to gre... Laughing_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Ja Poezija nekaj sem jih že samo bolj v mini izvedbah.Samo nisem še obupala Laughing Laughing Laughing .Sem pa zadnjič na kresovanju pri bratu s ponosom razlagala o vrtnicah. On meni inštrukcije o slikarstvu jaz pa o vrtnicah.Pa sva bila oba bogatejša za stvari,ki nas zanimajo Laughing ._________________LP
E.
geisha

Pozdravljene pri nas se tudi dogaja

Dočakala sem prve cvetove SOUVENIR DU DR. JAMAIN

Tudi TEES... se ne da

ASCOT me je tudi prvič razveselil

ROSE DE RESCHT,LEONARDO DA VICI,JACQUES CARTIER

VLTAVA in PERENIAL BLASH tudi napredujeta

WILLIAM MORIS še kar nori

PREŠEREN,MELODY PARFUM zadaj SPIRIT OF FREEDEM in GYPSY

MARIA THERESA,MME CORDIER

PIRUETA me tudi ne razočara

SANGERHASE J. ,RED LEONARDO DA V.

BENJAMIN BRITTEN prvič obilno cveti

CUBANA ,AUGUSTA LUISE

Nakej mojih lepotičk in večina dišečih._________________LP
E.
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Ojoj, Geisha, dogaja, res! Lepe, lepe ...
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Geisha, res lepo, ko gledam te vaše vrtove, mi vedno pride na misel, da je naša dežela res lepa, ljudje pa garači, ki uživajo v lepoti...katera pa je tista pri Benjaminu, nizka rdeča?
doli

Odgovor Napisal/-a doli »

O, Geisha, krasno vse to, vrtnice in dom. Uživaš.
silva30

Odgovor Napisal/-a silva30 »

Zelo lepe so, gotovo imaš velko veselja z njimi.
geisha

Hvala vsem za pohvale.Res mi prinašajo srečo in sprostitev,naenkrat je poplačan ves trud in razboleli udi Very Happy .
Novalis tista rdeča je v bistvu oranžna ORANGE MORSDAG._________________LP
E.
MOJca

Odgovor Napisal/-a MOJca »

Sedaj vem, zakaj se ti tako mudi iz službe Wink . Tudi meni bi se, če bi me doma čakale take lepotice, ampak na žalost pri meni še dolgo ne bo nič butnglava .
Uživaj še za mene._________________The fragrance always remains on the hand that gives the rose. – Gandhi
geisha

Ti kar občuduj je zastonj Very Happy .Poznam tvojo žalost in bolečino,obrasle se bojo in te znova osrečevale.Če imaš čas po službi lahko prideš okoli sem doma._________________LP
E.
Odgovori