Voda

Odgovori
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Šalila sem se, voda. Ne veš, koliko ljudem bi tvoje fotke pognale strah v ksoti. No, meni ne, se ne bojim takih živali niti malo. In bi jih z veseljem občudovala od blizu. No, saj jih doma tudi, kolikor čas dopušča.
Le uživaj in fotografiraj še za nas, ki smo na celini.
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

Metuljc, pusti šalo na stran in pridi, ko si boš vzela čas da si ogledaš živalski mini svet od blizu.

še nekaj poročam, da je temperaturna situacija nekako podobna zgodnji pomladi. 22-24 st.C. burja piha že nekaj dni tako močno, da če imaš odprto knjigo ti odpihne črkovje. velike razpoke v zemlji. kaj bo šele čez 1 mesec. zaključujem poročilo in lepo se imejte. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Uporabniški avatar
Lpmami
Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
Kontakt:

Odgovor Napisal/-a Lpmami »

metuljc je napisal/a:
Lpmami, tisto je stonoga.

Kakšna stonoga neki, Metuljc, saj nima niti trideset nog heheh
(no, tudi če sem se zmotila pri štetju, jih še vedno ni sto ...)_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Hja, Myriapoda se sliši še bolje, kajne? Edini kopenski organizmi z več kot 5 pari nog (če odštejem mokrice, enakonoge rake), najbrž od tod ime.
voda

hja začelo se je. od rožic se še držijo, cvetovi paradajza, nekaj čilijev, malancani. paprike še niso začele. a od naštetega travnik je najlepši. vsak dan je drugačen. prelepo in zelo zanimivo. stalno bi ga slikala. lpvoda

Uporabniški avatar
Lpmami
Kontakt:

Oj, voda, res prelep cvetoč travnik! Te razumem, da bi kar naprej slikala Smile_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
voda

Ipmami, kar škljocala bi, kako mi je všeč. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
bodika

Odgovor Napisal/-a bodika »

Res lepe slike travnika.Takega pogleda se nikdar ne naveličaš.Ne pravijo zaman,da je narava najlepši slikar.
Uporabniški avatar
Lpmami
Kontakt:

voda je napisal/a:
Ipmami, kar škljocala bi, kako mi je všeč. lpvoda

Voda, drgač sm jaz LPMAMI, ne IPMAMI Wink_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
voda

to si mi že povedala, a ker pišem z malimi črkami izgleda kot bi te preimenovala. drugače je enako kot lpvoda (samo drugo ime a ni res?) lpmami od vode._________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Odgovori

Vrni se na “Predstavitve članov”