Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Kuštra
Moderator: Melona
Med tistimi štirimi, ki so bile ob listke z imeni, sta bili tudi Amber Queen in Polka. Danes se je razjasnilo in popravljam, ker sem 9. junija objavila tole kot Amber Queen, pa je v resnici Polka.
Danes je zacvetela prava Amber Queen in je vse jasno.
Hvala bogu so zdaj vse štiri spet identificirane in je konec s to zmedo.
Danes je zacvetela prava Amber Queen in je vse jasno.
Hvala bogu so zdaj vse štiri spet identificirane in je konec s to zmedo.
Ma, punce, jaz vam moram še enkrat Makalonco pokazat, kolk je men ta vrtnica všeč! V spominu imam, da je imela stara mama tako plezalko. Zdaj, možno je seveda, da sem bila takrat še tako majhna, da se mi je zdela plezalka. Ker ta spomin gre v obdobje pred sedmim letom starosti, ko smo se odselili. No, ni važno, Makalonca ima ravno tako razpon barv od bele do roza.
Novalis, tule je Notranjka prilepila fotografijo, da vidiš, kako izgleda, znamka Edding http://forum.gartlc.si/gartlc-about525-0-asc-15.html. Pišem sicer z bakreno ali zlato barvo, ki se najmanj tepeta z barvami cvetov. Napisi so obstojni vsaj leto dni, potem jih za vsak slučaj obnovim.
Notranjka, oprosti, tvoja fotka gre dobro v promet, že drugič lepim link do nje .
Notranjka, oprosti, tvoja fotka gre dobro v promet, že drugič lepim link do nje .
Bobolino, sem pofotkala nekaj kamnov. Seveda so mi grobi, razpokani kamni z različnimi primesmi bolj všeč, je pa nekolikanj težje pisati po njih kot po povsem gladkih.
Ti trije so popisani z bakrenim odtenkom.
Tale pa je popisan z zlatim odtenkom.
Za manjše gladke kamne uporabljam tanjša flomastra, debeline 1 - 2 mm, za ostale debelejša, debeline 3 -4 mm.
Pa še majhno presenečenje; pomladi sem v Hofru kupila lončno mini vrtnico. Ko je odcvetela, je pa nisem mogla zavreči. Posadila sem jo ob rob parcele, skoraj v pesek. In danes tole, samo poglejte jo, kako je zdrava, nobene rje, nobene plesni, nobenega hrošča. Še ena neznanka .
Ti trije so popisani z bakrenim odtenkom.
Tale pa je popisan z zlatim odtenkom.
Za manjše gladke kamne uporabljam tanjša flomastra, debeline 1 - 2 mm, za ostale debelejša, debeline 3 -4 mm.
Pa še majhno presenečenje; pomladi sem v Hofru kupila lončno mini vrtnico. Ko je odcvetela, je pa nisem mogla zavreči. Posadila sem jo ob rob parcele, skoraj v pesek. In danes tole, samo poglejte jo, kako je zdrava, nobene rje, nobene plesni, nobenega hrošča. Še ena neznanka .
Fenomenalna rešitev glede označevanja. Ponavadi lazim pod košatimi grmi in iščem tiste moje mini plastične palčke, tole bi bila pa super rešitev, navkljub obnavljanju.
saj ne, da že ta večino mojih ne vem na pamet, katere so, se pa še vseeno malo lovim.
tudi jaz imam na robu mini vrtnico, ki sem jo dobila v službi, je preko vikenda v lončku shirala, in se prerodila na gredi. Sicer tolče v ven s svojo svetlo rdečo barvo, a kdo bi ji zameril, ko pa se je sama rešila gotovega propada._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
saj ne, da že ta večino mojih ne vem na pamet, katere so, se pa še vseeno malo lovim.
tudi jaz imam na robu mini vrtnico, ki sem jo dobila v službi, je preko vikenda v lončku shirala, in se prerodila na gredi. Sicer tolče v ven s svojo svetlo rdečo barvo, a kdo bi ji zameril, ko pa se je sama rešila gotovega propada._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë