Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Skupno naročilo - Petrović, jesen 2014
Moderator: Melona
stara postaja je napisal/a: |
Morda veš, koliko bi približno znesla poštnina za 4 vlončene? |
Za vlončene je poštnina 7 € ne glede na to, koliko jih je. Bistveno je le, da je naročilo enotno, da vse pošljem isti dan. Vsaka je v svoji škatli, a Pošta mi to jemlje kot enoten paket.
sončna je napisal/a: |
opazila sem, da imaš Alasko. A gre to za najbnovejšo kordesovo vzpenjalko |
Ja, točno ta. Mislim, da sta bili včeraj še dve.
-
Irena, če te prav razumem, bi za vse 4 plačala le 7 evrov. Lahko dodaš poleg še Crimson glory clg z golo korenino? (če imaš tudi vlončeno, je lahko tudi ta, ampak je nisem našla na seznamu)- Mislila sem namreč, da se poštnina obračuna po teži.
Će bo res poštnina za vse kot si napisala, potrjujem naročilo. lp_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Će bo res poštnina za vse kot si napisala, potrjujem naročilo. lp_________________zeleno, ki te ljubim zeleno (posebno divjo mirto)
Irenakk,jaz bi pa kar tule vprašala glede šipka.
Ali bi vi mogoče imeli navaden šipek z manj ali nič trnja in pa debelejšimi plodovi.
Sem gledala enkrat oddajo Na vrtu in tam so predstavili ta šipek,ki je vbistvu gojen,z zgoraj opisanimi lastnostmi.Žal si takrat naslova nisem zapisala.
Bi si ga posadila na vrt,vendar sem že nekajkrat spraševala po vrtnarijah in so me samo čudno gledali._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
Ali bi vi mogoče imeli navaden šipek z manj ali nič trnja in pa debelejšimi plodovi.
Sem gledala enkrat oddajo Na vrtu in tam so predstavili ta šipek,ki je vbistvu gojen,z zgoraj opisanimi lastnostmi.Žal si takrat naslova nisem zapisala.
Bi si ga posadila na vrt,vendar sem že nekajkrat spraševala po vrtnarijah in so me samo čudno gledali._________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/