Srečanje pri vrtinovih - torek 7. junij 2016
-
tudi midva srečno prispela 😃podpišem se pod vse kar ste že napisali in sva hvaležna do neba in nazaj😃 za vse kar sva bila deležna danes! gostoljubje Vrtinovih in možnost ogleda ranća, Miline tortice, polno sadik, veliko objemov in toplih besed😃😃hvala vsem in vsakemu posebej!
Gartlcu pa śe na mnoga zelena leta🌹🌻🍾!_________________sonček je in .....
Gartlcu pa śe na mnoga zelena leta🌹🌻🍾!_________________sonček je in .....
-
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
vrtin2 je napisal/a: |
Tudi nama je včerajšnje srečanje veliko pomenilo in če sva s svojim delom pričarala le delček dobrega počutja obiskovalcem, naju osrečuje, da je še toliko enako mislečih ljubiteljev narave. Hvala organizatorkama srečanja Muhi in Metuljcu. Prineseli ste nam sonce, dobro voljo in sami sebe. In za vsakim slovesom se potočijo solze, za to je poskrbelo nebo z dežjem. Hvala za volno, hvala za sadiko borovnice, hvala za vse ponujene sadike in hvala “NAŠI MIL” za tako čudovito obeležje 3.rojstnega dne GARTLCA. Prebrala sva komentarje na Gartlcu in sva zelo vesela, da so se pri naju dobro počutili, da so odnesli kaj novega glede nege trte in sadovnjaka, da so sami lahko poskusili “pletje”, redčenje in vezanje trt ter redčenje jabolk, čeprav debelih kot oreh. Komentar: “jaz te veje z grozdi ne bi mogla odrezati, meni jo je žal. In tako debela jabolka proč metati, pa to je greh……….” Ja bolje bi bilo rezati in redčiti, ko so plodovi manjši, a čas naju vedno prehiteva. Žal sem se pozabila zahvaliti vsem prostovoljcem, bom to storila na drugem srečanju. Hvala vsem, ki ste bili včeraj pri nas in nama polepšali dan. |
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Andrej Banko nas je presenetil s celo gajbico lepih kamnov. Dva manjša sem posvojila, vprašala za ime, pa tudi hitro pozabila. Vem, da je v levem pirit, kaj več pa ne.
Andrej, lahko še enkrat poveš, prosim?
_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Zelenjava, rastline za barvanje, sadje
Andrej, lahko še enkrat poveš, prosim?
_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Na srečanju pri vrtin sem od Andreja B dobila tale dva lepa kamna:
Pozabila sem imeni obeh. Vem samo, da so tiste "zlate" pikice pirit, železova ruda, pa da ima tudi ta rdeči kamen železo. Andrej, lahko napišeš imeni, prosim?_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
Pozabila sem imeni obeh. Vem samo, da so tiste "zlate" pikice pirit, železova ruda, pa da ima tudi ta rdeči kamen železo. Andrej, lahko napišeš imeni, prosim?_________________Barvit pozdrav,
Ladka s Povelj, Bahnkova
-
- Kraj: Domžale