Mravlja, šele zdaj sem videl tvojo objavo. Razstava v Gorjah vsako leto daleč preseže društvene okvirje in združi gobarske determinatorje iz velikega dela Slovenije in tudi Hrvaške .Ko vidiš na kupu še preko 600 sort gob in množico pravih poznavalcev in resničnih ljubiteljev, je to zame "gobarski to je to".
Lep pozdrav
Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Gobarjenje 2017
-
- Kraj: Domžale
-
- Kraj: Domžale
Gobice še vedno lepo rastejo. Takšne in drugačne ...
Kdor ima rad sirovke, jih bo trenutno skoraj zagotovo lahko brez težav nabral.
Precej jih je, lepo se vidijo in glavno - skoraj nihče jih ne pobira.
Tudi kakšen goban se še najde. Jaz jih danes sicer nisem nabiral, tudi tega lepotca sem samo "dokumentiral".
Kdor ima rad sirovke, jih bo trenutno skoraj zagotovo lahko brez težav nabral.
Precej jih je, lepo se vidijo in glavno - skoraj nihče jih ne pobira.
Tudi kakšen goban se še najde. Jaz jih danes sicer nisem nabiral, tudi tega lepotca sem samo "dokumentiral".