Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Rožnik v Prešnci

Moderator: Melona

Odgovori
Oreo

Odgovor Napisal/-a Oreo »

Waw! Čudovito!! In jaz sprašujem samo po Pierru... Ne vem če ne bom še kaj zažicala. Smile

Krasno!_________________Oreo
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Sem morala iti dvakrat pogledat slike, preden grem napisat komentar. Fantastčno, prava fantazija. Joj kako imaš lepo... Upam, da imaš dopust in uživaš prav vsak trenutek njih. Ker sedaj je čas, da se naužiješ dobre energije v sadovih svojega dela .
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Lepe...Zelo!
NOVALIS

Odgovor Napisal/-a NOVALIS »

Oooo, hudooo,Tanja,
ko bi le večno trajalo, pa da bi lahko več uživali v teh barvah, vonjavah... neverjetno. Tudi meni da misliti tale Pierre de - no, ampak pri meni sem letos opazila celo en daljši poganjek iz tal - morda bo pa le plezal.
tjesih

Odgovor Napisal/-a tjesih »

Vedno je prekrasen tvoj rožnik - ne glede od kje ga pokažeš.
geisha

Odgovor Napisal/-a geisha »

Prfekcija sploh ne vem kaj lahko še dodaš Shocked .Ampak jaz vem,da boš sigurno še kaj našla Laughing ._________________LP
E.
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Ojoj, kaj pa je to, kakšna goščava lepote TanjaTT.

Neverjetno so se ti razrasle te vzpenjalke, neverjetno pridna si ti, saj se na vsakem koraku vidi nove opore, nove kotičke, nove zasnove. In vrtnice kot da ti sledijo, tako zdrave, lepe in z množico cvetovi. Vse spoštovanje!_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
TANJA TT

Odgovor Napisal/-a TANJA TT »

Laughing Laughing Laughing že iščem!!
Torej punce, hvala, res uživam v teh barvah in vonjih, ne ustavi me niti tako kilavo vreme Laughing in res, še vedno iščem kakšno možno lokacijo za dopolnitev Laughing ,kako smo nenasitne Wink
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

prekrasno, čestitam ti Tanja in lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Pierre je še vedno moja prva ljubezen in če bi imel vonj Mme Isaac Perreira, bi bil perfekten. preprostost lesenih opor se prepleta s sofisticiranostjo varjenih in ne glede na material, vrtnice ljubijo to okolje! In čutijo ljubezen in predanost!_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Odgovori