Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Rožni raj v Murgrabnu

Moderator: Melona

Odgovori
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Garden-ja, sem se danes trudila s fotoaparatom, a mi ni uspelo narediti spodobne fotografije. Raste na mestu, kjer je vedno čudna kombinacija sonca in polsence in potem fotografije izgledajo precej neprivlačno. In tega si MH res ne zasluži._________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
1vrtnica

Včeraj sem ponovno prirezala in prevezala nekatere vzpenjalke. Pri tem sem ugotovila, da se je do konca posušil climber Adam in da tudi muškatki Eva ne gre kaj dosti bolje od vej. Morda jo še uspem rešiti. Če tu ni neke simbolike naj me koklja... Very Happy_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

1vrtnica je napisal/a:
Garden-ja, sem se danes trudila s fotoaparatom, a mi ni uspelo narediti spodobne fotografije. Raste na mestu, kjer je vedno čudna kombinacija sonca in polsence in potem fotografije izgledajo precej neprivlačno. In tega si MH res ne zasluži.

Kaj pa če slikaš, ko sonce ne sije več nanjo? Tudi jaz imam čez dan, ko sije sonce, probleme s fotografiranjem in je veliko lažje, ko se ne blešči več.

Tvoja Adam in Eva očitno odhajata iz raja.
No, brez heca, upam, da rešiš, kar se rešiti da. Tudi meni je žal, če se kakšna rastlina posuši.
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

1vrtnica, niti ne pomisli, da pri tebi ne bo več raja, če ti dve odmreta. Raj je v naših srcih!_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
Sončna

Odgovor Napisal/-a Sončna »

Tudi mene skrbi za Adama. Sicer ima krasne cvetove, ampak precej vej se je posušilo, ostalo pa napada pegavost. Upam, da mi ostane, ker je tako očarljiv.
Čakam tvoje slike, ker me tvoj vrt vedno navdušuje.
1vrtnica

Sončna, z Adami izgleda ni lahko. :-)

Itak Bobolino, če ne bo Adam bo pa katera/i druga/i. :-)

Plamenka, bom še poskušala. Danes dežuje, morda mi uspe._________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Tudi jaz nestrpno čakam fotografije, sedaj še posebej, ko sem lani to videla v živo...
1vrtnica

Prvi cvetovi na Marguerite Hilling, v ozadju začenja tudi Nevada.

Dosti je še popkov, še bo dišalo. Končno je prerasla grd kot v ozadju in sem zelo zadovoljna z njo. Je popolnoma neobčutljiva, brez bolezni, ima ogromne cvetove, kakorkoli jo režem ali tudi ne, vedno lepo raste in se sama razveja in gosti. Primerna torej za prav vsakogar. Le razraste se zelo, če ji ne bi krajšala vej bi bile dolge že okoli 3m._________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
1vrtnica

Končno se je začelo malo bolj na polno tudi pri meni. Že mesec dni občudujem vaše slike in čakam, da bom lahko tudi jaz kaj dodala. :-)

Plezalke si pri meni jemljejo čas, vzgojene so v mantri 'take it easy'. Tole je kombinacija, ki sem jo čakala kar dolgo - Veilchenblau in Rosarium Uetersen. Še imata prostor za rast in v prihodnjih letih pričakujem še kaj več, a že zdaj se veselim ob pogledu na njiju.

_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
1vrtnica

Prvič obilneje cveti tudi burbonka Burbon Queen.

_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Odgovori