Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Ribez (rdeči in črni) - Ribes rubrum, Ribes nigrum
crtj, nekaj pojedla (pri nas jih samo jaz jem). iz črnega (trije grmi) sem naredila 4litre sirupa, in 5litrov soka za sproti. meni je prav zaradi kislo-sladko-smolastega okusa črni veliko bolj všeč kot rdeči. rdečega sem 1 škatlo spravila v zamrzovalnik, ostalo je soseda naredila marmelado.
zanimivo, da vso jagodičevje lahko zamrzneš in ne zgubi nič vitamina. ko odtajaš bi skoraj rekel, da so sadeži pravkar bili ubrani. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
zanimivo, da vso jagodičevje lahko zamrzneš in ne zgubi nič vitamina. ko odtajaš bi skoraj rekel, da so sadeži pravkar bili ubrani. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)