Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)
PARADAJZMANIJA 2013
Bicikel je napisal/a: |
Imam predlog/idejo glede debeluhov. Kaj, če bi jih poizkusil načrtno križati, tako, da bi vse najdebelejše sorte posadili skupaj. Kot pravi Metuljc, so križanci ponavadi najbolj odporni. Mislim, da je Labia en tak strokovnjak, ki bi mu to lahko uspelo. Mogoče bi dobili sorto "Slovenski debeluh" ali "Slovenian Giant" ;-)) |
Ja, so, tisti, ki preživijo.
Bi bilo pa res zanimivo ubadati se s tem. Nekaj sezon bi že trajalo. In najbrž bi bilo zanimivo, če bi se s tem ubadalo več ljudi hkrati, malo tekmovalnosti ne škodi.
Dašabina, glede na barvo in okus bi mu ime Poletno sonce izjemno pasalo. Na pokrovčku nič ne piše, je pa tak pisan z belo sredino, možno je tudi, da so se pokrovčki tudi zamenjali. Prosim, napiši svoj recept, pa bom takoj ugotovila če je to to. Zelo rada imam gorčico in ti povem, da je v kozarčku le še dno pokrito....
Marmelada jagode+Bezeg+meta+melisa pa je tudi tako čudovitega okusa, da jaz tako enkratno posebne še nikoli nisem jedla. Vse čestitke avtorici, katere ime žal ni na kozarčku._________________Živeti na podeželju je najlepše!
Marmelada jagode+Bezeg+meta+melisa pa je tudi tako čudovitega okusa, da jaz tako enkratno posebne še nikoli nisem jedla. Vse čestitke avtorici, katere ime žal ni na kozarčku._________________Živeti na podeželju je najlepše!
Čez vikend se midva z računalnikom ponavadi pustiva pri miru.... Tako se pridružujem zbiranju vtisov malo pozno, ko je skoraj vse že povedano. Pa vseeno: zelo sem vesela, da sem spoznala nove ljudi in srečala znane.
Najprej se zahvalim organizatorkam za ves trud, da smo lahko preživeli tako prijetno druženje, pa vse, ki ste poskrbeli, da je bil moj želodček bogato napolnjem in pa seveda Muhi, ki je mi je prinesla zajeten šop flanc radiča in Metuljc za kozarček...
Bila sem navdušena nad raznovrstnostjo paradižnikov. Največji vtis so name naredili "ta veliki". Kar se okusov tiče, pa izgleda, da so mene moji paradižniki, ki jih gojim že leta, dodobra udomačili, saj se mi po okusu zdijo najboljši
Recept za ajvar napišem...
Še enkrat hvala vsem, ker sem se imela zares lepo._________________naredimo svet lepši
Najprej se zahvalim organizatorkam za ves trud, da smo lahko preživeli tako prijetno druženje, pa vse, ki ste poskrbeli, da je bil moj želodček bogato napolnjem in pa seveda Muhi, ki je mi je prinesla zajeten šop flanc radiča in Metuljc za kozarček...
Bila sem navdušena nad raznovrstnostjo paradižnikov. Največji vtis so name naredili "ta veliki". Kar se okusov tiče, pa izgleda, da so mene moji paradižniki, ki jih gojim že leta, dodobra udomačili, saj se mi po okusu zdijo najboljši
Recept za ajvar napišem...
Še enkrat hvala vsem, ker sem se imela zares lepo._________________naredimo svet lepši
Ja krasno lepo vas je bilo videti. MarijaV če misliš namaz z različnimi paprikami in gorčico sem to jaz delala že pred leti, na starem forumu je bil recept. Dodaš lahko še fižol,... Eta ima podoben namaz, ampak domač je najboljši. Prosim, napišite kam boste napisali recepte? Muha prosim za povezavo. lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home
https://picasaweb.google.com/home
Končno sem tudi jaz spet pri compu, da lahko strnem vtise.
Z eno besedo: ODLIČNO.
Vsa pohvala organizatorkama - vse je teklo kot namazano.
Vsako leto je na mizi več sort parardižnikov. Našima dvema malčkoma so bili najbolj všeč paradajzi z izrastki (z nosom in rogmi).
Všeč mi je bila tudi razstava s posebnostmi, da o skupni mizi dobrot ne govorim.
Čestitke vsem trem zmagovalcem. Kapo dol!
Metuljc, hvala za bazilikino dobrodošlico.
Tinko, hvala za paradajz, še posebej za gigantov podmladek.
Brbr, hvala za česen in edukacijo.
To sem pa skuhala jaz. Recept bom napisala v ustrezni rubriki.
Tista mazava, zenfu podobna zadeva brez napisa pa je bila tudi meni všeč, samo je nisem jaz skuhala.
Kot so že drugi napisali, iz leta v leto je boljše.
Z eno besedo: ODLIČNO.
Vsa pohvala organizatorkama - vse je teklo kot namazano.
Vsako leto je na mizi več sort parardižnikov. Našima dvema malčkoma so bili najbolj všeč paradajzi z izrastki (z nosom in rogmi).
Všeč mi je bila tudi razstava s posebnostmi, da o skupni mizi dobrot ne govorim.
Čestitke vsem trem zmagovalcem. Kapo dol!
Metuljc, hvala za bazilikino dobrodošlico.
Tinko, hvala za paradajz, še posebej za gigantov podmladek.
Brbr, hvala za česen in edukacijo.
MARIJAV je napisal/a: |
Marmelada jagode+Bezeg+meta+melisa pa je tudi tako čudovitega okusa, da jaz tako enkratno posebne še nikoli nisem jedla. Vse čestitke avtorici, katere ime žal ni na kozarčku. |
Tista mazava, zenfu podobna zadeva brez napisa pa je bila tudi meni všeč, samo je nisem jaz skuhala.
Kot so že drugi napisali, iz leta v leto je boljše.
Darso je napisal/a: |
Ja krasno lepo vas je bilo videti. MarijaV če misliš namaz z različnimi paprikami in gorčico sem to jaz delala že pred leti, na starem forumu je bil recept. Dodaš lahko še fižol,... Eta ima podoben namaz, ampak domač je najboljši. Prosim, napišite kam boste napisali recepte? Muha prosim za povezavo. lp D |
Darso TUKAJLE ga objavi, prosim.