Stran 18 od 23

Objavljeno: Ne Avg 18, 2013 10:54 pm
Napisal/-a som

Objavljeno: Ne Avg 18, 2013 11:33 pm
Napisal/-a dašabina
naj se tudi jaz pridružim vsem pohvalam.
žal so ose naredile naš predčasen odhod, hb je sinko ok, mal sem bila v skrbeh, ker je alergik...
slike šele povedo svoje in res smo super.
Marija, ali piše na pokrovčku "namaz poletno sonce", potem je moj Very Happy

Objavljeno: Ne Avg 18, 2013 11:41 pm
Napisal/-a metuljc
Bicikel je napisal/a:

Imam predlog/idejo glede debeluhov. Kaj, če bi jih poizkusil načrtno križati, tako, da bi vse najdebelejše sorte posadili skupaj. Kot pravi Metuljc, so križanci ponavadi najbolj odporni. Mislim, da je Labia en tak strokovnjak, ki bi mu to lahko uspelo. Mogoče bi dobili sorto "Slovenski debeluh" ali "Slovenian Giant" ;-))

Ja, so, tisti, ki preživijo. Wink
Bi bilo pa res zanimivo ubadati se s tem. Nekaj sezon bi že trajalo. In najbrž bi bilo zanimivo, če bi se s tem ubadalo več ljudi hkrati, malo tekmovalnosti ne škodi.

Objavljeno: Ne Avg 18, 2013 11:50 pm
Napisal/-a MARIJAV
Dašabina, glede na barvo in okus bi mu ime Poletno sonce izjemno pasalo. Na pokrovčku nič ne piše, je pa tak pisan z belo sredino, možno je tudi, da so se pokrovčki tudi zamenjali. Prosim, napiši svoj recept, pa bom takoj ugotovila če je to to. Zelo rada imam gorčico in ti povem, da je v kozarčku le še dno pokrito....

Marmelada jagode+Bezeg+meta+melisa pa je tudi tako čudovitega okusa, da jaz tako enkratno posebne še nikoli nisem jedla. Vse čestitke avtorici, katere ime žal ni na kozarčku._________________Živeti na podeželju je najlepše!

Objavljeno: Po Avg 19, 2013 9:14 am
Napisal/-a brbr
Čez vikend se midva z računalnikom ponavadi pustiva pri miru.... Tako se pridružujem zbiranju vtisov malo pozno, ko je skoraj vse že povedano. Pa vseeno: zelo sem vesela, da sem spoznala nove ljudi in srečala znane.

Najprej se zahvalim organizatorkam za ves trud, da smo lahko preživeli tako prijetno druženje, pa vse, ki ste poskrbeli, da je bil moj želodček bogato napolnjem in pa seveda Muhi, ki je mi je prinesla zajeten šop flanc radiča in Metuljc za kozarček...

Bila sem navdušena nad raznovrstnostjo paradižnikov. Največji vtis so name naredili "ta veliki". Kar se okusov tiče, pa izgleda, da so mene moji paradižniki, ki jih gojim že leta, dodobra udomačili, saj se mi po okusu zdijo najboljši Embarassed

Recept za ajvar napišem...

Še enkrat hvala vsem, ker sem se imela zares lepo._________________naredimo svet lepši

Objavljeno: Po Avg 19, 2013 10:51 am
Napisal/-a Andreja
Metuljc, kje si pa nabavila tiste male, luštne kozarčke?

Objavljeno: Po Avg 19, 2013 10:58 am
Napisal/-a metuljc
Steklarna Hrastniuk, industrijska trgovina, imajo jih tudi v Stenko, Trzin. Če hošeš, ti jih do Ljubljane lahko pripeljem, grem v sredo zjutraj mimo.

Objavljeno: Po Avg 19, 2013 11:32 am
Napisal/-a Darso
Ja krasno lepo vas je bilo videti. MarijaV če misliš namaz z različnimi paprikami in gorčico sem to jaz delala že pred leti, na starem forumu je bil recept. Dodaš lahko še fižol,... Eta ima podoben namaz, ampak domač je najboljši. Prosim, napišite kam boste napisali recepte? Muha prosim za povezavo. lp D_________________Uživajmo v dobroti narave
https://picasaweb.google.com/home

Objavljeno: Po Avg 19, 2013 12:35 pm
Napisal/-a MARTINKA
Končno sem tudi jaz spet pri compu, da lahko strnem vtise.

Z eno besedo: ODLIČNO.
Vsa pohvala organizatorkama - vse je teklo kot namazano.
Vsako leto je na mizi več sort parardižnikov. Našima dvema malčkoma so bili najbolj všeč paradajzi z izrastki (z nosom in rogmi).
Všeč mi je bila tudi razstava s posebnostmi, da o skupni mizi dobrot ne govorim.
Čestitke vsem trem zmagovalcem. Kapo dol!
Metuljc, hvala za bazilikino dobrodošlico.
Tinko, hvala za paradajz, še posebej za gigantov podmladek.
Brbr, hvala za česen in edukacijo.

MARIJAV je napisal/a:

Marmelada jagode+Bezeg+meta+melisa pa je tudi tako čudovitega okusa, da jaz tako enkratno posebne še nikoli nisem jedla. Vse čestitke avtorici, katere ime žal ni na kozarčku.
To sem pa skuhala jaz. Recept bom napisala v ustrezni rubriki.
Tista mazava, zenfu podobna zadeva brez napisa pa je bila tudi meni všeč, samo je nisem jaz skuhala.


Kot so že drugi napisali, iz leta v leto je boljše.

Objavljeno: Po Avg 19, 2013 1:57 pm
Napisal/-a muha
Darso je napisal/a:
Ja krasno lepo vas je bilo videti. MarijaV če misliš namaz z različnimi paprikami in gorčico sem to jaz delala že pred leti, na starem forumu je bil recept. Dodaš lahko še fižol,... Eta ima podoben namaz, ampak domač je najboljši. Prosim, napišite kam boste napisali recepte? Muha prosim za povezavo. lp D


Darso TUKAJLE ga objavi, prosim.