Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Citrus

Odgovori
Parangalus

Odgovor Napisal/-a Parangalus »

forest727 je napisal/a:
Sorte po imenu so ok.

Če bi rad prišparal 2 leti jih imaš v agrariji po 11 eur, dvoletne, podlaga poncirus. Če pa bi rad bil "stvaritelj" si pa dobrodošel ko boš ocenil da je pravi čas.
Parangalus

Po 6 tednih je zacel kalit se en poncirus in kot izgleda bo tudi ta dvojni. Kako gre vasim semenkam?
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

Jaz sem jih neučakana nekaj izkopala in olupila Embarassed . So bile že kar nabuhle.
Čez noč se bodo še malo v vodi namočile in potem gredo nazaj v zemljo.

(saj vem da ne paše zraven, pa morem povedat, da so mi danes pokukali ven 3 rožiči in to po 1 tednu, kak so pridni Smile )
Parangalus

Po dveh tednih 10 cm. Mogoče do avgusta celo rata Smile

Sliko je upravitelj spletnega shranjevalnika Slikomat pobrisal in nadomestil z reklamnim panojem, ki sem ga odstranila - uredila muha
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Čestitam! Še mene, ki sem le opazovalka od daleč, je tale lepa zdrava rastlinica razveselila Very Happy .Nazadnje urejal/a muha 19 Dec 2015 14:27; skupaj popravljeno 1 krat
anita133

Odgovor Napisal/-a anita133 »

Moji citrusi iz semen se pa nikamor ne premaknejo ... Mislim, da sta celo 2 limoni stari okoli pol leta mogoče več pa sta malo večji kot je tale po 2 tednih..

A je potrebno kaj gnojiti?
forest727

Odgovor Napisal/-a forest727 »

Nasel sem poncirus.. In jaz nisem jaz, ce z roko ne sezem v trnje po sadeze...

Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Hud tale poncirus Surprised . Ravno sem prebrala knjigo o prvih naseljencih na enem koncu Amerike, ki so za ograjevanje pašnikov sadili ponciruse. Sedaj vem zakaj Exclamation Skozi tole po moje še divji prašič ne pride, kaj šele srne Wink .
forest727

Odgovor Napisal/-a forest727 »

Res je.. Trni so trdi in dolgi 5-7 cm...
Uporabniški avatar
Melona
Kraj: Litija

Odgovor Napisal/-a Melona »

Ampak izgleda pa famozno, prav lep mi je! Si jo odnesel s celo kožo?
Odgovori