Skupni nakup večje količine zrnc proti polžem

Odgovori
Uporabniški avatar
crtj
Site Admin
Kraj: Prekmurje

Odgovor Napisal/-a crtj »

Prispeli sta še preostali 2 vreči.
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Jaz v ponedeljek ne morem ostati v Ljubljani, se pa dogovarjam s Crtjom, kdaj bi vam dostavila posode, da boste imele za naložit. V skrajni sili, če Crtj ne bo dom dopoldne, bom poprosila katero punco, da pride do "mene" v Ljubljani in odnese na srečanje posode._________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Škoda, pa tako sem se veselila srečanja. Ob kateri uri pa bi bilo treba pri tebi dvigniti posode? Dopoldan ne morem, morda bi lahko po 14. uri, če ne najdeš boljše kombinacije.
bobolino

Odgovor Napisal/-a bobolino »

Hvala za vso ponujeno pomoč, javim, kako se dogovorim s Crtjem. Metuljc, saj se bo našel čas za čvek, obljubim!_________________"But he that dares not grasp the thorn should never crave the rose."
Anne Brontë
originalnilist

Odgovor Napisal/-a originalnilist »

Meni odgovarja in čas in dan in podpis...Pridem(s pratnjo) in prevzamem zase in za Orhy.
nxyz

Odgovor Napisal/-a nxyz »

Kje bo srečanje,spregledala?
figula

Odgovor Napisal/-a figula »

nxyz je napisal/a:
Kje bo srečanje,spregledala?

pri Babici, tako kot zadnjič za mini srečanje. V ponedeljek 16. po 16. uri Smile
nxyz

Odgovor Napisal/-a nxyz »

Me še ni bilo na nobenem srečanju,tokrat vas prvič v živo spoznam :-) kje pa je ta Babica?
Uporabniški avatar
Plamenka
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Sem skopirala opis od zadnjič:
Gostilna Babica na Dolgem mostu, Tržaška 200.

Do tja se pride iz obvoznice tako, da se izstopi na izhodu: Ljubljana Zahod (Vič) in potem zavije na levo na Tržaško (smer Vrhnika). Takoj, ko se pripelje izpod podvoza, se spredaj na desni strani Tržaške že vidi bel napis Babica na gostilni. Se pravi, takoj ko se zavije iz obvoznice na Tržaško, je samo še slabo minutko vožnje do gostilne. Parkira se lahko pred gostilno ali pa ob makedamski ulici.

Če gre kdo z avtobusom, se najlažje pride s št. 6B. Izstopi se eno postajo naprej od zadnje postaje avtobusa št. 6 in se gre nazaj proti centru. Ni daleč, približno 5 minut. Če se pelje s št. 6 do obračališča, je malo več hoje, a tudi ne veliko.
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Še zemljevid za tiste, ki se tako bolje znajdejo. Babica je v rdečem krogu.

Odgovori

Vrni se na “Skupinski nakupi in delavnice”