Spletne trgovine od tu in tam

Odgovori
Daniel R

Odgovor Napisal/-a Daniel R »

muha je napisal/a:
No, danes sem tudi jaz na iniciativo mladine prvič v življenju kupila 2 sadeža manga - iz pošiljke, ki je včeraj priletela direkt iz Brazilije, sveže obrano, ekološko pridelano, vsaj trdijo tako.

Degustiranje je predvideno za Silvestrovo - če se bomo uspeli zadržati do takrat.

Kje pa ste jih kupili?_________________Iščem zanimive sadne vrste...
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Na Malem placu. - internetno naročilo, osebni prevzem. Obljubljajo še eno pošiljko sredi januarja.
kate

Odgovor Napisal/-a kate »

Mmmm, hvala za informacijo. Sem velika ljubiteljica manga. Tudi vlaknastega, če je le okus pravi.
dejan84

Odgovor Napisal/-a dejan84 »

v sloveniji je res problem z mangom, ker je ponavadi res najbolj nizko kvaliteten mozen.

Merkator je absolutna katastrofa kar se tega tiče.
V Lidl/Hofer imajo občasno dejansko zrele in sorte (za ljudi).

LP
Dejan
Daniel R

Odgovor Napisal/-a Daniel R »

kate je napisal/a:
Mmmm, hvala za informacijo. Sem velika ljubiteljica manga. Tudi vlaknastega, če je le okus pravi.

Leclerc, tam se dobi mango transportiran z letalom in je tak kot mara biti Samo je tudi cena temu primerna. Jaz se ga nekajkrat leto privoščim, da se spomnim kak okus ima mango (tisti za 1€ mu ne seže do pet)._________________Iščem zanimive sadne vrste...
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Za primerjavo sem kupila še 2 kosa v naši trgovini, cena okrog 1 € za kos.

Razlike:

v osnovi se oba priokusa nagibljeta v isto smer, tako da domnevam, da bi znala biti iste sorte. Je pa velika razlika v okusnosti. Tako približno, kot pri napol dozorelih jabolkih iz trgovine nasproti doma pridelanim in obranim v polni zrelosti. Po trgovinskem je na jeziku ostal rahlo trpek (podobno, kot pri kakiju) , pri dražjem direkt iz Brazilije pa prijeten masleno sladkast priokus.

Za bodoče, če jih bom še kdaj kupila, bom dala prednost kvaliteti, ne kvantiteti.
laksikon

Odgovor Napisal/-a laksikon »

Ko greš enkrat v tropske kraje in okušaš prav dozorelo tropsko sadje, te mine da bi sploh kaj kupoval v trgovinah pri nas.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

laksikon je napisal/a:
Ko greš enkrat v tropske kraje in okušaš prav dozorelo tropsko sadje, te mine da bi sploh kaj kupoval v trgovinah pri nas.

Kar velja tudi za sadje, ki raste pri nas. Jabolka, bodisi domača, bodisi kupljena v nasadu, za katerega veš, kako so pridelovana, so drug svet kot v trgovini kupljena. Tako pač je in ne more biti drugače.
kate

Odgovor Napisal/-a kate »

Se podpisem pod to, kar pravi Metuljc.
notranjka

Odgovor Napisal/-a notranjka »

Sem mislila da ste našteli vsaj 20 novih spletnih strani za nakup semen,pa......_________________~~~~****~~~~****~~~~
http://poosmiinpol.blogspot.com/
Odgovori

Vrni se na “Skupinski nakupi in delavnice”