Opora pred hišo je letos že prav simpatična na pogled. Na njej se srečujejo Paul's Himalayan Musk, Louise Odier, Souv. de dr. Jamain in nekege dne na desni strani, ko se bo prečastita končno odločila rasti, še Claire Jacquier.
_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)Nazadnje urejal/a 1vrtnica 03 Jun 2015 21:47; skupaj popravljeno 1 krat
In pred oporo je trenutna kraljica Indigo. Res je, da vse ostale princeske še niso v polnem cvetenju, a tako je polna cvetov, da jo bo letos težko preseči. Vsaka ji čast.
Nadaljevanje zgodbe sledi, ko se cvetenje preseli še na zadnji del parcele, ki vedno nekoliko kasni._________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Krasno 1vrtnica, kot vidim še vedno vse zdravo, bujno in vidi se vsako leto bolj razraščeno. Čakam še tisti boom, ki ga pripravljaš s slikami, saj vem, da so kotički, ki so letos še bogatejši kot lani._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
1Vrtnica pa ja ne boš jamrala na vso to lepoto .Je pa res,da si nekatere vzamejo čas in nam ne preostane nič drugega kot čakati.Ampak tvoj vrt je že sedaj prekrasen.Tik tak bodo vse opore preraščene _________________LP E.
Te dni sem res čisto v vrtnicah. Tako zelo uživam, da sem se odločila letos te dneve v glavnem preživeti doma. Nikamor ne bom potovala, za spremembo bom popolnoma uživala moje vrtnice. No ja, kak kratek skok v soseščino sem ne šteje, a ne želim, da se mi zgodi tako kot lani, ko sem bila toliko naokrog, da svojih vrtnic skoraj nisem videla.
Malo več jih bom fotografirala, da mi bo kaj ostalo še za pozimi. Pa nekaj jih bom posušila za čaj, mogoče dala v med... Skratka, imele se bomo maksimalno! Zaslužijo si. _________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Prav si se odločila 1Vrtnica.A ni to nekaj najlepšega,ko nam po vsem trudu vrnejo v taki obliki.Hodiš od ene do druge,pa malo panoramsko in si srečen za dol post .Užuvaj na polno,tudi sama sem od njih popolnoma prevzeta kot majhni otroci._________________LP E.