Kavica za dobro jutro
-
Re: Kavica za dobro jutro
Pozdravljeni
Kavica popita in jota, za današnji dan in morda še za jutrišnji zajtrk ,kuhana .
Imamo zelo vetrovno in oblačno.
Upam, da se danes spravim malo nad semena, da jih pošlihtam .
Pa en kratek sprehod, pa bo dneva kraj.
lp
Kavica popita in jota, za današnji dan in morda še za jutrišnji zajtrk ,kuhana .
Imamo zelo vetrovno in oblačno.
Upam, da se danes spravim malo nad semena, da jih pošlihtam .
Pa en kratek sprehod, pa bo dneva kraj.
lp
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Ena z našega drugojanuarskega zajtrka:
Hči (mamica): Pravzaprav je danes edini dan v letu, ko ne vem, zakaj smo doma (saj ne, da bi imel kdo kaj proti).
Jaz (mama): Ja, a je danes kakšen praznik?
1. vnuk: Potem je danes en prazen dan.
2. vnuk: Glavno, da ni prazna miza.
3. vnuk: Je samo hitel prazniti svoj krožnik.
4. in 5. otrok za mizo, njihova prijateljčka: Prva sta izpraznila skledico s pudingom in se ponovno zaprašila v igrače (drugod so vedno bolj zanimive kot doma).
Pospravili so vso posodo v pomivalca in miza je bila PRAZNA.
Ni slab takle dan po prazniku, tudi če je po svoje prazen
Hči (mamica): Pravzaprav je danes edini dan v letu, ko ne vem, zakaj smo doma (saj ne, da bi imel kdo kaj proti).
Jaz (mama): Ja, a je danes kakšen praznik?
1. vnuk: Potem je danes en prazen dan.
2. vnuk: Glavno, da ni prazna miza.
3. vnuk: Je samo hitel prazniti svoj krožnik.
4. in 5. otrok za mizo, njihova prijateljčka: Prva sta izpraznila skledico s pudingom in se ponovno zaprašila v igrače (drugod so vedno bolj zanimive kot doma).
Pospravili so vso posodo v pomivalca in miza je bila PRAZNA.
Ni slab takle dan po prazniku, tudi če je po svoje prazen
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Prva pomoč:
Zgoraj levo, tik pod napisom Gartlc, imaš Hitrre povezave. Klikni vanje in izberi, če ti kaj pride prav.
Moti te verjetno tudi, da je so v meniju najprej zbrane Zadnje aktivne teme. Šele, če greš z drsnikom navzdol, prideš do seznama, enakega, kot si ga navajen.
Edinole ZS bi ti mogoče še znali beliti lase. Tam je kar nekaj sprememb. Ampak, kot pravi metuljc: vaja, vaja ...
- muha
- Site Admin
Dobro jutro!
Nič ne bomo kidali!
Nič ne bomo kidali!
-
- Kraj: Domžale
-
Muha! Res je. ZS še nisem odkril, kje so.
-
- Kraj: Rimske Toplice
Na osnovni strani imaš zgoraj desno po vrsti Obvestila, Zasebna sporočila in tvoje uporabniško ime. Klikni na Zasebna sporočila in nadaljuj. Prideš na Uporabniška nadzornaplošča.Tu imaš potem zgoraj na levi Pošlji novo zasebno sporočilo,........
Pošlješ ga s klikom na Potrdi pod sporočilom.
- muha
- Site Admin
Desno zgoraj, čisto na vrhu. Pod okencem za iskanje.
Naj te ne moti, če bi naslovnika iz vrstice, kamor ga boš vpisal, vrglo malo spodaj in zraven dodalo rdeč "x". To je v redu. Novost je pa ta, da dobiš v "klobasi" ali "na traku", vsa sporočila, ki si jih v isti temi zamenjal z istim sogovornikom. Včasih izgleda, kot da se kaj podvaja, a se v resnici ne, le zadnji ZS dvakrat poudari, da bolj izstopa.
In pa, če pošlješ ZS preko ikonce, ki je desno od prispevka nekoga, komur odgovarjaš, ti v ZS citira tudi cel prispevek. V tem primeru klikneš v Kontakt. Da ti na izbiro ZS ali e-pošta - če je dostopna.
Ti grem takoj poslat dva ZS, da vidiš, kako izgleda in preizkusiš.
- muha
- Site Admin
Dobro jutro in prijeten dan!
Zimsko hladen, kot je za to obdobje prav.
Zimsko hladen, kot je za to obdobje prav.
- Melona
- Kraj: Litija
Dobro jutro, zebe, oba mačka sta švignila mimo mene skozi vrata, čim sem jih odprla. Ni pa nobene megle in je takole jutro kar pravšnje, saj smo v januarju.
Včeraj je hči praznovala, spekla sem tretjo torto v lajfu in me je bilo kar strah, prinesla sem ji jo v lokal. Hvala bogu so bili hči in gostje navdušeni. Res pa je, da so bili sami moški in kakšna izurjena gospodinja bi najbrž našla tudi kak feler.
Včeraj je hči praznovala, spekla sem tretjo torto v lajfu in me je bilo kar strah, prinesla sem ji jo v lokal. Hvala bogu so bili hči in gostje navdušeni. Res pa je, da so bili sami moški in kakšna izurjena gospodinja bi najbrž našla tudi kak feler.