Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Jajčevci 2014

mfranc
Kraj: Ljubljana

Odgovor Napisal/-a mfranc »

Huh, bo "zanimivo" opazovati jajčevce po telem norem, hladnem, mokrem vremenu Twisted Evil . Si že malo očitam, zakaj jih nisem prenesel na teraso; kjer pa je sedaj svetloba zaradi kivi pergole nikakva Sad .
Sicer si pa niti pod razno nisem mislil, da bo cel ljubi dan scalo Cool , temperatura pa ni šla preko 15 °C.

Matrosik si pa tudi jutri od blizu ogledam, tudi pri meni sabotira Rolling Eyes .

LP_________________mfranc
Uporabniški avatar
Plamenka

Odgovor Napisal/-a Plamenka »

Pa še naslednjih 5 dni bo občasno namakalo...
mfranc

Si pa optimistična Cool Wink

Mene je danes v slabo voljo spravila tele prognoza: še cel mesec Julij bo malo mešano, pa temperature nič več čez 28 stopinj Shocked .

http://www.accuweather.com/en/si/ljubljana/299198/july-weather/299198

tile še kar uganejo dolgoročne napovedi - bi jim pa želel, da so se frdamano zmotili Cool in da le bo kak dan lep, brezmadežen sonček Very Happy .

Uporabniški avatar
Plamenka

Vidim, da res ni preveč lepa napoved. Upam, da se vsaj malo omili. Kaj češ, lani so bile pa pritožbe, ker ni bilo nič dežja. Nikoli nam ni prav. Rolling Eyes Wink
forest727

Odgovor Napisal/-a forest727 »

mfranc je napisal/a:
Si pa optimistična Cool Wink

Mene je danes v slabo voljo spravila tele prognoza: še cel mesec Julij bo malo mešano, pa temperature nič več čez 28 stopinj Shocked .

http://www.accuweather.com/en/si/ljubljana/299198/july-weather/299198

tile še kar uganejo dolgoročne napovedi - bi jim pa želel, da so se frdamano zmotili Cool in da le bo kak dan lep, brezmadežen sonček Very Happy .

LP

Tale napoved ni vredna pol kozar...

Oni sploh niso točni, še dva dni vnaprej je bolj točna napoved arso-ta. Smile

edit: ok, ja, valjda bo bolj točna napoved če je omejeno samo na naše območje.
mfranc

Kje pa ima Arso enomesečno napoved?

mfranc

Evo, inventura po zaključeni deževni rundi Rolling Eyes .

Hja, res je Matrosik najšibkejši člen Sad (to se vidi že na strani 10); danes je povesil glavni vrh, cca 10 cm debla pa je bilo rjavo. Se vidi na sliki levo. Odrezal do zdravega majhnega vrha, upam da si sadika opomore.

Desno je sadika sorte Edirne Purple Striped. Je zelo roden, izgleda tudi zdrav; samo rahlo visok je, pa okus mi še ni čisto "prijel" Wink

Tule je še en mladiček plesniv in gnil, pa k njemu priliman še manjši, se mi zdi da je Aswad ...

Hja, če izvzamem matrosika, moram biti verjetno zadovoljen, oziroma sem pričakoval slabše stanje po nekaj dnevnem deževju, ko jih niti nisem dosti videl Embarassed .

Uporabniški avatar
Plamenka

Zgleda, da je Matrosik res občutljiv. Upajmo, da si opomorejo, ko bo topleje.
Oldi

Odgovor Napisal/-a Oldi »

Dva zlata sta le uspela ustvariti 3 mala bela jajčka, res so zanimivi. Imam jih pod popolno senco kivija in hiše.
Uporabniški avatar
Plamenka

Tole sem nabrala danes.

Spodaj je Matrosik, edini, ki ni zgnil. Na levi je Mramorny, ki je majhen, pa še polži so ga napadli. Zgoraj Bonica (seme iz Lidla), desno pa Zeljonenky.
Odgovori