Srečanje ob kavici - torek, 7. marec 2017
-
Evo MijaLan, tvoj modro bodoglavec že raste v posodi in je pripravljen za aprilsko srečanje. Naj ti ne bo žal, da ga nisi dobila včeraj, ker se mi je pa sedaj odčesnila kar precejšna sadika. Do aprila bo rastla pri meni, potem bo pa delala veselje tebi.
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
lp cinija_________________Rože je na vrtu plela, pela pesem je glasno...
-
Človek rabi najprej nekaj minut, da dojame razsežnost našega druženja, da se orientira v prostoru in se spomni, kaj naročiti za piti. Pa je pol ure skoraj mimo . No, hvala zelo pozornima gospema za super znamke in priporočilom o sortah paradižnika in paprike, ki jih je vedno preveč in nikoli dovolj (priporočil namreč) .
Metuljc, bi te kar zadolžil, če smem, da me naslednji mesec spet trdo primeš tik pred .
Metuljc, bi te kar zadolžil, če smem, da me naslednji mesec spet trdo primeš tik pred .
-
cinija1 je napisal/a: |
Evo MijaLan, tvoj modro bodoglavec že raste v posodi in je pripravljen za aprilsko srečanje. Naj ti ne bo žal, da ga nisi dobila včeraj, ker se mi je pa sedaj odčesnila kar precejšna sadika. Do aprila bo rastla pri meni, potem bo pa delala veselje tebi. lp cinija |
Hvala, Cinija! S čim sem si to zaslužila?
-
- Kraj: Rimske Toplice
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica