Ukinitev brezplačnih forumov
- Lpmami
- Kraj: Povlje (pod Storžičem), 620 mnm
- Kontakt:
Re: Ukinitev brezplačnih forumov
Tole je test.
Zanima me možnost shranitve osnutka odgovora. Ko sem si eno svoje pisanje shranila kot osnutek, potem osnutka nisem našla/ne najdem. Ne spomnim se pa, če sem delala na mobiju ali kompu.
Zdaj delam na kompu, osnutek sem našla na uporabniški nadzorni plošči. Na mobiju moram še preveriti, če tudi deluje.
Testa osnutka za velikost slike pa ne morem narediti, ker mi napiše, da v osnutku ne shranjuje priponk.
mere: 133 x 120
velikost na disku 4 kB
Zanima me možnost shranitve osnutka odgovora. Ko sem si eno svoje pisanje shranila kot osnutek, potem osnutka nisem našla/ne najdem. Ne spomnim se pa, če sem delala na mobiju ali kompu.
Zdaj delam na kompu, osnutek sem našla na uporabniški nadzorni plošči. Na mobiju moram še preveriti, če tudi deluje.
Testa osnutka za velikost slike pa ne morem narediti, ker mi napiše, da v osnutku ne shranjuje priponk.
mere: 133 x 120
velikost na disku 4 kB
- Peter
- Kraj: Lucija
crtj-admin
Hvala za navodilo.
Deluje ja, to mi je najbolj uporabna funkcija na vseh forumih, da pokaže nove prispevke od zadnjega obiska.
Hvala za navodilo.
Deluje ja, to mi je najbolj uporabna funkcija na vseh forumih, da pokaže nove prispevke od zadnjega obiska.
- Peter
- Kraj: Lucija
Vidim, da se lahko dodaja slike direktno. To pomeni, da bodo na forumu.
To bo potrebovalo precej prostora?
To bo potrebovalo precej prostora?
- crtj
- Site Admin
- Kraj: Prekmurje
Ja, slike bodo vsekakor sčasoma zasedle nek prostor, vendar je to nov praktično nezaseden strežnik. Ko bomo enkrat tako daleč, da bi to lahko postalo problematično, bomo reševali takrat... cene kapacitet stalno padajo.
Ni pa to povabilo, da začnite nalagati filme
Ni pa to povabilo, da začnite nalagati filme
- crtj
- Site Admin
"Zadnje aktivne teme" na vrhu seznama forumov na vstopni strani - je v redu 5 tem ali bi raje več, recimo 10?
-
- Kraj: Rimske Toplice
Crtj, 10 bi bilo mnogo bolje, kot je 5. Sploh za one, ki nido 5x na dan na strani.
- crtj
- Site Admin
OK, 10 je tu (lahko se zgodi, da komu bolj počasi prikaže novo število, vsaj pri meni je bilo nekolko leno).
- muha
- Site Admin
- Kraj: Medvode okolica
Meni so pa Hitre povezave(levo zgoraj, pod napisom Gartlc) še bolj všeč. Tam mi prikaže izključno nove oz. neprebrane ali aktivne teme, ne da bi mi pogled uhajal na seznam forumov spodaj in nehote iskal, če je tudi tam kaj novega.
-
Tudi meni
Sicer se še lovim,ampak počasi pa bo.