Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Na Brdi

Moderator: Melona

Odgovori
Isaan

Odgovor Napisal/-a Isaan »

Poezija, ti pa imaš raj na zemlji. Te fotografije te kar silijo, da jih gledaš znova in znova. Enkrat še zdaleč ni dovolj. In greh je , ne te lepote videti v živo. Upam, da se enkrat le uspem rešiti tega greha... Uživaj v svojih Haven on Earth.
NinochkasRose

Odgovor Napisal/-a NinochkasRose »

Poezija sem brez besed !!! Toliko lepote in ta mogočni H. musk - Se počutim čisto ponižna ko ga gledam.... Kapo dol !_________________Excellence is not an act but a habit
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

Poezija o ja verjamem, da tudi ko je manj cvetov je pri tebi lepo. izredno lepo, mogočno ob starih suhozidih obdanih z mahom in velikanskimi drevesi. ljubezenski pavov zov. škoda, da se ne sprehajajo po tej izredno lepo urejeni trati in odpirajo svojo lepezo. nepopisna vrednota krajine. pravzaprav kraljevski park. čestitke ob izbranih vrtnicah, tvojemu delu in prikazu, da je manj, več. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
1vrtnica

Odgovor Napisal/-a 1vrtnica »

Uauuu, Poezija. Tudi jaz nimam kaj dodati, slike povedo vse. Če bosta s Paulom tako nadaljevala, bosta kmalu v knjigi rekordov... Wink_________________Svojo dušo sem odišavil z vrtnicami. Za vse življenje. (Guillaume Apollinaire)
Poezija

Odgovor Napisal/-a Poezija »

Oh hvala punce, ljubiteljice vrtnic, vonjav in njihove lepote._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
mamy

Odgovor Napisal/-a mamy »

Poezija, kako je pri tebi lepo. In kako so zdrave, kako bujno cvetijo. Tudi fotografirati znaš!
Danes me je v tvojem vrtu najbolj prevzela Rimosa. Morda veš, kje si jo naročila? In še Pat Austin...prelep! The Pilgrim, Stretch Johnson, Summer Song... in še in še, same lepotice.
Tudi klima naredi svoje in pridne roke, seveda.
Poezija

Mamy hvala, samo da o zdravju pri meni letos ne moremo govoriti.
Leto, ki se ne bo ponovilo, tako razmišljam, ker bom ukrepala.
Drugače pa Rimoso sem kupila v Vrtnariji Komunala Kp skupaj z Banksio Luthea. Je pa z Rimoso tako, v začetku je zdrava, kake 3 leta, potem pa je začel black spot in to kar grozno. Ima nekaj, ni pa to vrtnica, ki bi dobro ponavljala in žal nima vonja. Očarala pa je vsakega, ki jo je videl, ko je bila v polnem cvetenju._________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
mamy

Odgovor Napisal/-a mamy »

Rimosa je res lepa, hvala za podatek o zdravju. Zanimivo, res! O, imate pa dobro vrtnarijo. Tudi Banksio Luthea so imeli? Sem mislila, da si naročala v tujini.
Potem se bom verjetno odločila za Golden Gate, ki sem jo videla v Tullnu v vsej svoji lepoti in veličini.
Letos res niso najboljši pogoji za naše rožice. Ja, jim bo potrebno pomagati. Bojim se, da samo čaji, cimet, mleko...ne bodo dovolj
Crying or Very sad
Poezija

Samo malo za pokušino, glavni razcvet bo čez verjetno manj kot 10 dni.

Iz te pozicije te vrtnice še nisem slikala, je kot v podhodu. Zgoraj rasteta dve noisette, Celine Forestier, zraven oranžni cvetovi William Allen Richardson.

Spodaj Gabrielle Noyelle ''iz podhoda''. Letos sem jo zelo obrezala, kajti je monstrum. Brez njenih popkov pa vsako pomlad ne bi hotela biti. Tako so lepi.

_________________Usmerimo se k soncu in sence bodo ostale za nami.
voda

Odgovor Napisal/-a voda »

Poezija, pokušina je slastna in zagotovo prekrasno diši. kaj bo šele, kot praviš, čez deset dni. lpvoda_________________Nekoga moraš imeti rad, pa čeprav trave, reko, drevo ali kamen, nekomu moraš nasloniti roko na ramo, da se lačna, nasiti bližine, nekomu moraš, moraš,...(I. Minatti)
Odgovori