Dobrodošli v novem domu Gartlc foruma. Stari gartlc.forum.si ni več vzdrževan, zato smo prenesli vsebino in omogočili nadaljevanje na novem naslovu novi.gartlc.si.

Stari uporabniki pri prvem obisku uporabite možnost Pozabljeno geslo. Na email naslov, ki je bil povezan z vašim imenom v starem forumu, boste prejeli povezavo za uspešen vstop v novo okolje. Pošiljatelj bo gartlc@dergan.net. Na ta naslov se lahko tudi obrnete za prijavo težav. Po potrebi preverite svoj nabiralnik za smeti - vsiljeno pošto. (Gmail včasih prejeto pokaže z zamikom, dajte mu malo časa.)

Čili 2014

Odgovori
Bicikel

Odgovor Napisal/-a Bicikel »

Smo brez elektrike,pišem še na zadnje wate iz baterije. Franc boš seveda dobil, ko se izkopljemo iz podrtih dreves. Smo na vezi....
Pajo, mislim, da bi moral imeti ta semena v torkovem paketu.
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

Bicikel je napisal/a:
Smo brez elektrike,pišem še na zadnje wate iz baterije. Franc boš seveda dobil, ko se izkopljemo iz podrtih dreves. Smo na vezi....
Pajo, mislim, da bi moral imeti ta semena v torkovem paketu.

Hvala._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
sharp

Odgovor Napisal/-a sharp »

Jaz sem pa sejal v četrtek zvečer in mi je danes že pokukala ven naga jolokia Very Happy
Bicikel

Ostal sem brez vseh zamrznjenih čilijev, jalapenčkov za v pečico Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Skrinja ni zdržala. Še vedno smo brez elektrike, čeprav jo imajo 200m stran Rolling Eyes
Uporabniški avatar
muha
Site Admin
Kraj: Medvode okolica

Odgovor Napisal/-a muha »

Bicikel, mogoče bo pa letošnja letina toliko obilnejša, da boš nadomestil vsaj to izgubo.
pajo

Odgovor Napisal/-a pajo »

Bicikel je napisal/a:
Ostal sem brez vseh zamrznjenih čilijev, jalapenčkov za v pečico Crying or Very sad Crying or Very sad Crying or Very sad Skrinja ni zdržala. Še vedno smo brez elektrike, čeprav jo imajo 200m stran Rolling Eyes

Ne bi pomagalo če bi jih kmalu zakopal v kup snega? Ne hecam se, da ne boš mislil._________________Lj Šiška bolj natančno Koseze.
metuljc
Kraj: Rimske Toplice

Odgovor Napisal/-a metuljc »

Pa če bi jih ponovno zamrznil (četudi se to "ne sme"), bi tudi ne bilo nič hudega.
pika

Odgovor Napisal/-a pika »

Jaz tudi mislim, da bi jih brez problema nekam v sneg zapakiral. Svoje tri predale iz skrinje v kuhinji sem kar polne odnesla ven na sneg, dobro pokrila, čez je včeraj deževalo, zamrznilo ... Jutri če bo posreči gre nazaj.
Bicikel

Ja verjetno bi, če ne bi bil v službi in, če bi mi moja povedala, da jih je edine poleg paradižnikove mezge pustila pustila v stari slabo izolirani skrinji-
Trenutno smo za čez noč na agregatu, bomo vsaj ostalo zamrznili kolikor bo šlo.
aljaž

Odgovor Napisal/-a aljaž »

Danes sem pikiral čilije iz prve setve, ki je bila dne 18.1. Mineva 17 dan, obe sorti jalapenov sta "podivjali", jamaican hot yellow in tabasco imajo že drugo nadstropje pravih listov, sem bil že skoraj pozen kaj?!
Oba habanera sta pri poganjanju prvih listov, prav tako bolivian rainbow. Najpočasneje napreduje dorset naga.
Numex twilight in yellow rocoto pa sploh nista pogledala na plano Confused
Sprašujem se, če nisem z jalapenoti pretiraval, lahko bi sejal kak mesec in pol kasneje, Smile
verjetno bi se moral držat prvotnega plana in posejat samo habanere ter dorset nago, ampak ko je bilo tako daleč, da je bil čas za sejanje se nisem mogel premagat...
Še slike:
Spodnji del korenin sem odrezal...

Po ena sadika vsake sorte bo na okenski polici...

...ostali srečneži v boxu

Sem bil skeptičen na začetku glede te škatle, kako bo vseskupaj delovalo, pa se obnese zares dobro. Sadike se kot vse kaže dobro počutijo, delujejo zdrave in nepretegnjene. Naslednja uganka, kako se bodo sadike obnašale zunaj boxa, ko ga bodo prerastle. Me kar malo skrbi, da jih preveč razvajam, morda bi bilo bolje, da jih dam v box samo vsak drug dan. Se pravi bi jih imel 1 dan v dnevni sobi na oknu, drug dan v boxu... Hmm, jaz delam to prvič, zagotovo je kdo tukaj bolj pameten od mene...

Kako gre vam, bo kdo objavil kakšno slikico? Rolling Eyes
Odgovori